Arunachala - Een opgelost mysterie vanuit mijn ziel

Monique van der Zwart

Category: Spirituality
  • (3)

€ 20,49
Free shipping
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Het was de roep van de ziel van Monique van der Zwart die haar voortstuwde op zoek te gaan naar haar innerlijke kracht. Haar nieuwsgierigheid dat haar dreef te ontdekken of er meer is dan wat wij vernemen. Door middel van haar bewustzijn leerde zij de liefde te vinden voor zichzelf en daardoor ook naar anderen. Zolang Monique zich kan herinneren, is zij op zoek naar avontuur in en buiten haarzelf. Daardoor leerde zij alles vanuit een ander perspectief te bekijken. Dit opende haar voor gebeurtenissen in haar leven die haar vreemd zijn, maar haar toch met beide benen op de grond laat staan.

From the book

Op een of andere manier had ik het gevoel dat ik moest gaan ook al was mijn hoofd er niet mee eens. Ik zie me nog binnen komen en ik ging zitten met de gedachte dat ik binnen vijf minuten weg zou gaan. Dit is toch niets voor mij, ik weet al wat er is en ik drink al tien dagen niet. Een ego van hier tot ginder, en toch op een of andere manier hield iets mij tegen om op te staan, ik bleef als ware op mijn stoel plakken. Na een kwartier was dit gevoel totaal verdwenen en dook ik verder in het diepe. Alle deelnemers (plusminus 25) hingen de hele avond aan de lippen van Erik. En ‘s avonds nam ik uitgeteld de trein terug naar huis, onder invloed van alles wat ik mee gemaakt had, en toch nuchter. Ik viel in een diepe slaap, waarna ik ‘s morgens weer heel vroeg uit de veren moest. Zo verging het ook de tweede dag. En ook de derde dag, met het verschil dat daarna de training voorbij was. Het waren geen gemakkelijke dagen en ik werd met name binnenstebuiten gekeerd en ondersteboven gegooid door alle gevoelens, geloftes en leugens die ik mezelf had wijsgemaakt door de jaren heen. Allemaal om te overleven in plaats van te leven. Ik had al vanaf jonge leeftijd het gevoel dat ik van buiten niet was zoals ik me vanbinnen voelde. Altijd achter anderen aan te lopen en ja-knikken en zeker geen ruzie maken. Terwijl ik eigenlijk iemand graag een schop onder haar of zijn kont wilde geven. Vooral degene die zo lekker dominant tegen me waren, dominantie waar ik alleen maar stiller van werd. Ik wilde wel van alles zeggen, maar wist niet hoe, zonder in tranen uit te barsten. Ik was gewoon totaal geblokkeerd.

About the author

Monique van der Zwart (1960) werd zich bewust van haar innerlijke kracht door middel van meditatie. Een kracht die bij iedereen van zichzelf aanwezig is. Deze leerde haar de stormen van het leven te trotseren door te luisteren naar haar gevoel. Door middel van processen ontrafelde zij haar dominante rode draad. Deze wees haar de weg naar een blokkade in haar ziel. De blokkade was de oorzaak dat zij zich als vrouw niet welkom voelde op aarde.

Reviews

2017-09-21 21:45:33 | By: ton rooseboom de vries
Een fascinerend boek zo open met je zelf naar buiten en je eigen verantwoording te nemen, anderen te inspireren en voor een ieder makkelijk te lezen.Je mag trots zijn op je zelf.

2017-09-07 16:09:25 | By: Marissa | Rating:
Boeiend van A tot Z! In 1 ruk uitgelezen. Zo diep in je eigen emoties verdiepen en er zo sterk uitkomen. Chapeau! Een aanrader!

2017-09-01 11:34:37 | By: M. Meegdes | Rating:
Een leuke boek om te lezen. Het boek pakt je gelijk bij het begin tot het einde. Het boek vertelt je wat de schrijver heb moeten doorstaan om in balans te komen met haar ziel en het dagelijks leven. Het boek is zeker aan te raden om te lezen.Write your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Arunachala - Een opgelost mysterie vanuit mijn ziel

Author:

Monique van der Zwart

Category:

Spirituality

Number of pages:

174

Illustrated:

Yes

Format/size:

Paperback 12,5 x 20 cm

Release date:

11-08-2017

ISBN:

978-94-0223-810-5 / 9789402238105

Price:

€ 20,49

Language

Dutch

Rating:

  • (3)