Alles draait om Liza

Edwin Santbergen

Category: Novels

€ 24,00
Free shipping
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Wat gebeurt er als je elkaar na jaren weer terugziet?

Dit overkomt Patrick en Liza. Als tieners hadden ze de zomer van hun leven. Ze waren allebei anders en tot over hun oren verliefd op elkaar. Patricks problemen zorgden er echter voor dat de zomer een duistere wending krijgt en Patrick en Liza uit elkaar groeien.

Na jaren ontmoeten ze elkaar per toeval weer. Patrick heeft een gezin en Liza heeft zelf het nodige meegemaakt. Is hun liefde voor elkaar onverminderd of kiezen ze voor hun eigen bestaan?

From the book

Slechts één maandverband dat in de kantine op school zat vastgeplakt aan het raam, waarvan niemand wist wie hem erop geplakt had, maar duidelijk was dat het bij wijze van grap was gedaan, zorgde ervoor dat het tienerleven van Patrick Mulder veranderde.
Hij hief zijn vinger op en wees naar het maandverband dat als een vlinder tegen het raam geplakt zat. Patrick glimlachte breed en bulderde al snel van het lachen, terwijl hij zijn vriend Simon met zijn elleboog aanstootte en naar het grote witte object, met uitgestrekte vleugels, wees. Het besloeg maar een klein gedeelte van het raam en viel niet erg op, maar was wel precies in het zichtveld geplakt – en Patrick viel juist dat soort dingen op. De drukte van de kantine was hij even vergeten en daarmee ook de twee jongens die rustig hun broodje opaten in de nis voor het raam, waarop het maandverband rustte.
‘Kijk,’ zei hij. ‘Daar!’ Zoals gewoonlijk zei hij het net iets te hard. Toen Simon zag waar Patrick naar wees moest hij ook even glimlachen maar zei als waarschuwing, half lachend: ‘Dat is grappig, maar je moet niet zo wijzen.’

About the author

Edwin Santbergen (1982) woont in Drenthe en heeft eerder zijn debuutroman ‘Kevin’ uitgegeven. Door jarenlang (korte) verhalen te schrijven, heeft hij zich een eigen stijl aangeleerd. De inspiratie voor ‘Alles draait om Liza’ haalt hij uit zijn eigen tienerjaren, waarin hij zelf lang haar en een leren jas droeg en gitaar speelde.

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Alles draait om Liza

Author:

Edwin Santbergen

Category:

Novels

Number of pages:

382

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback A5

Release date:

14-07-2017

ISBN:

978-94-0223-767-2 / 9789402237672

Price:

€ 24,00

Language

Dutch