Alles draait om Liza

Edwin Santbergen

Categorie: Romans

€ 24,00
Gratis verzending
Levertijd drie tot vijf werkdagen (Nederland en België)

Samenvatting

Wat gebeurt er als je elkaar na jaren weer terugziet?

Dit overkomt Patrick en Liza. Als tieners hadden ze de zomer van hun leven. Ze waren allebei anders en tot over hun oren verliefd op elkaar. Patricks problemen zorgden er echter voor dat de zomer een duistere wending krijgt en Patrick en Liza uit elkaar groeien.

Na jaren ontmoeten ze elkaar per toeval weer. Patrick heeft een gezin en Liza heeft zelf het nodige meegemaakt. Is hun liefde voor elkaar onverminderd of kiezen ze voor hun eigen bestaan?

Uit het boek

Slechts één maandverband dat in de kantine op school zat vastgeplakt aan het raam, waarvan niemand wist wie hem erop geplakt had, maar duidelijk was dat het bij wijze van grap was gedaan, zorgde ervoor dat het tienerleven van Patrick Mulder veranderde.
Hij hief zijn vinger op en wees naar het maandverband dat als een vlinder tegen het raam geplakt zat. Patrick glimlachte breed en bulderde al snel van het lachen, terwijl hij zijn vriend Simon met zijn elleboog aanstootte en naar het grote witte object, met uitgestrekte vleugels, wees. Het besloeg maar een klein gedeelte van het raam en viel niet erg op, maar was wel precies in het zichtveld geplakt – en Patrick viel juist dat soort dingen op. De drukte van de kantine was hij even vergeten en daarmee ook de twee jongens die rustig hun broodje opaten in de nis voor het raam, waarop het maandverband rustte.
‘Kijk,’ zei hij. ‘Daar!’ Zoals gewoonlijk zei hij het net iets te hard. Toen Simon zag waar Patrick naar wees moest hij ook even glimlachen maar zei als waarschuwing, half lachend: ‘Dat is grappig, maar je moet niet zo wijzen.’

Over de auteur

Edwin Santbergen (1982) woont in Drenthe en heeft eerder zijn debuutroman ‘Kevin’ uitgegeven. Door jarenlang (korte) verhalen te schrijven, heeft hij zich een eigen stijl aangeleerd. De inspiratie voor ‘Alles draait om Liza’ haalt hij uit zijn eigen tienerjaren, waarin hij zelf lang haar en een leren jas droeg en gitaar speelde.

ReviewsSchrijf uw eigen beoordeling

:
:
:
 

Productinformatie

Titel:

Alles draait om Liza

Auteur:

Edwin Santbergen

Categorie:

Romans

Aantal pagina's:

382

Geïllustreerd:

Nee

Uitvoering/Formaat:

Paperback A5

Verschijningsdatum:

14-07-2017

ISBN:

978-94-0223-767-2 / 9789402237672

Vaste prijs:

€ 24,00