De uitweg

Kimberly Delhez

Categorie: Thrillers
  • (3)

€ 20,49
Gratis verzending
Levertijd drie tot vijf werkdagen (Nederland en België)

Samenvatting

Als Michelle Kroon erachter komt dat haar vriend voor de zoveelste keer is vreemdgegaan, is ze er helemaal klaar mee. Ze gaat bij hem weg en begint een geheel nieuw leven. Ze koopt een lap grond, ooit het terrein voor een levendige camping. Er staat nog een oud huis op dat wel een opknapbeurt kan gebruiken, een mysterieuze oude molen, een vervallen gebouw en wat oude caravans. Michelle doet er alles aan om de oude camping weer nieuw leven in te blazen, hoewel dit de nodige problemen met zich meebrengt. Vanaf het begin gaat er van alles mis. Ze vraagt zich af hoe dit komt. Heeft het verleden van de camping hier misschien iets mee te maken? Gaat het Michelle lukken om haar droom waar te maken?

Uit het boek

‘Wie ben jij?’
Het wezen komt op mij af. Zo snel als ik kan, ren ik naar beneden, ondanks het protest van mijn lichaam. De ruimtes zijn weer hartstikke donker en in hun oude staat. Als ik buiten ben, kijk ik achterom. Ik zie het gedaante nog achter het raam staan, met zijn enge glimlach en zijn witte ogen. Het is net of het wezen zijn hand opsteekt en naar mij zwaait. Maar in plaats van handen zijn het klauwen. De wereld begint te draaien, als ik naar het wezen kijk. Het laatste wat ik voel is, dat ik land op een harde, vochtige, koude grond.

Over de auteur

Kimberly Delhez (21) en de rest van het gezin wonen in Nieuw-Vossemeer waar ze ook is geboren. Kimberly heeft het niet altijd makkelijk gehad en voor haar leeftijd al veel gezien en meegemaakt. Kimberly kwam erachter dat ze met het schrijven haar emoties kwijt kon, en dat ze spannende verhalen schrijft waar ze zelf steeds verbaast over is. Haar verhalen spelen af op een plek waar ze vroeger zelf is geweest. Kimberly hoopt dat iedereen geniet van haar verhalen!

Reviews

2018-01-08 18:51:13 | Door: Nelly
Het was een heel mooi boek als je er aan begin wil je alleen maar verder lezen top boek

2018-01-08 18:57:31 | Door: Chantal | Waardering:
Echt een super boek, vond het zo spannend dat ik zo dra de kids op bed lagen meteen ging lezen. 3 dagen en hij was uit en ik wilde meer, ondanks de slapenloze nachten. Kreeg hem van de Sint en mijn schoonmoeder en die wilde hem ook lezen dus gelijk doorgegeven.

2018-01-07 00:03:44 | Door: S | Waardering:
Super boek! Zelfs mijn vriend die absoluut niet van boeken houdt, was erdoor gefascineerd! Hoop dat er een vervolg komt!Schrijf uw eigen beoordeling

:
:
:
 

Productinformatie

Titel:

De uitweg

Auteur:

Kimberly Delhez

Categorie:

Thrillers

Aantal pagina's:

200

Geïllustreerd:

Nee

Uitvoering/Formaat:

Paperback 12,5 x 20 cm

Verschijningsdatum:

22-09-2017

ISBN:

978-94-0223-928-7 / 9789402239287

Vaste prijs:

€ 20,49

Waardering:

  • (3)