Mijn Afrika Droom

Corné van Dongen

Categorie: Biografieën

€ 21,00
Gratis verzending
Levertijd drie tot vijf werkdagen (Nederland en België)

Samenvatting

Mijn Afrika Droom beschrijft de ervaringen van Corné van Dongen die emigreerde naar Zuid-Afrika. Het wel en wee van de zelf opgebouwde lodge in een Big-5 natuurreservaat nabij Hoedspruit wordt uitgebreid toegelicht. Van voormalige bankmedewerker die veel Afrika reizen maakte, kwam hij een poos te leven in een Township. Verkocht zijn lodge en begon een nieuw leven met een Zoeloe vrouw in Pretoria. Van een stabiel bestaan in Nederland naar een onzekere toekomst in Zuid-Afrika. Prachtige belevenissen worden afgewisseld met ingrijpende persoonlijke gebeurtenissen. Corné worstelt net als vele Zuidafrikanen met de dagelijkse uitdagingen die dit mooie land heeft.

Uit het boek

Het werd de Lollipop stripclub in Randburg en Brian zou die avond bij mij blijven slapen, ik verbleef in een Guesthouse dichtbij de club.
Eenmaal binnen bestelden we bier en zakten we heerlijk onderuit op een luie bank en ik keek mijn ogen uit. Er liepen zowel blanke als zwarte dames rond, de een nog erotischer ‘aangekleed’ dan de ander. In lingerie, niets verhullende nachtkleding en in uitdagende bikini. Terwijl Brian meer interesse had in een Oekraïense dame, werd ik in beslag genomen door een knappe jonge zwarte dame die mij al gauw in de gaten kreeg. Ze lachte naar me en we raakten aan de praat. Uiteraard wilde ze ‘business’ en ik bestelde een lapdance. Hierbij komt de dame in kwestie met haar prachtig gevormde billen op je zitten en al dansend en bewegend met haar heupen word je in hogere sferen gebracht. Voor het eerst in mijn brave leven zag ik een zwart netjes geschoren punani. Het was een gezellig club, leuke muziek met een disco sfeer. We bestelden wat te eten en dronken koud bier terwijl er elk uur een show werd opgevoerd. Dan was er ook nog de private dance: hierbij ging ik met Sasha naar een privéruimte, met spiegels en een bankje. Je mocht haar niet aanraken maar zij jou wel. Vervolgens al sensueel dansend ontklede Sasha zich en met wulpse bewegingen wreef ze zich tegen mij aan. Dit was voor mij een compleet nieuwe gewaarwording en ik vergat alles en iedereen en genoot intens van de gehele ervaring.
Deze exotische mooie dame vertelde me over het werk wat ze deed en hoe ze hierin terecht was gekomen. Wat ik nog altijd kan herinneren is dat ze heerlijk rook naar cacao bodylotion en een prachtige egale donkere zachte huid had.

Over de auteur

Corné van Dongen werd geboren als zoon van een accountant. Hij werd verliefd op Afrika gedurende zijn reizen. Wilde meer uit het leven halen dan een kantoorbaan.Romantische mijmeringen gecombineerd met wilskracht brachten Corné naar Zuid-Afrika, en de begin jaren waren goed. Maar Zuid-Afrika drukte een zware stempel op zijn ziel. Avonturen in de wildernis afgewisseld met levenservaringen in een Township beschreef hij vanuit zijn perspectief. Corné woont in Pretoria met zijn Zoeloe vrouw.

Reviews

2017-11-26 16:53:06 | Door: J. Van Dongen
Als ouders van Corné zijn wij nauw betrokken geweest bij de een aantal ervaringen die hij in zijn boek beschrijft. Een aantal ervaringen die hij beschrijft hebben wij zelf van nabij meegemaakt. Een aantal andere ervaringen (gelukkig) niet, want niet alles was om ‘over naar huis te schrijven’. Hij is door een diep dal gegaan in de afgelopen jaren, maar gelukkig zit hij nu weer op de goede weg. Dat maakt dat wij als ouders in ieder geval weer blij en ook weer trots op hem kunnen zijn. in september/october dit jaar (2017) zijn wij naar Zuid-Afrika geweest en we hebben gelukkig kunnen vaststellen dat het met hem, Zodwa en de kinderen gelukkig goed gaat. We hebben samen met hen een geweldig fijne tijd gehad daar en hebben weer vertrouwen in de toekomst. Wij vinden het een goede zaak dag hij het lef en de moed heeft gehad om uit het diepe dal weer op te staan, de negatieve zaken ‘van zich af te schrijven’ om het leven weer een positieve invulling te geven. Met goede wil en geluk gaat dat lukken. die hij beschreven heeft hebben wij op afstand danwel van nabij meegemaaktSchrijf uw eigen beoordeling

:
:
:
 

Productinformatie

Titel:

Mijn Afrika Droom

Auteur:

Corné van Dongen

Categorie:

Biografieën

Aantal pagina's:

158

Geïllustreerd:

Ja

Uitvoering/Formaat:

Paperback A5

Verschijningsdatum:

24-11-2017

ISBN:

978-94-0224-113-6 / 9789402241136

Vaste prijs:

€ 21,00