Dekmantel - voor drugs en prostitutie

Jürgen Hanssens

Categorie: Thrillers
  • (1)

€ 21,00
Gratis verzending
Levertijd drie tot vijf werkdagen (Nederland en België)

Samenvatting

Het lichaam van een jonge, onzedig geklede vrouw wordt gevonden in Gent. Een nachtelijke wandelaar belt de politie. Kort daarop worden twee mannen op gelijkaardige wijze om het leven gebracht. Werden ze vermoord omdat ze zaken wisten die het daglicht niet mogen zien en om sporen uit te wissen? Johnny, het nieuwe speurtalent van de Gentse divisie moordzaken en boezemvriend van de vermoorde vrouw, bijt zich stevig vast in de zaak. Alles wijst erop dat alles draait rond een onderneming die als dekmantel fungeert voor een internationaal drugs- en prostitutienetwerk, maar kunnen Johnny en zijn collega’s dat ook bewijzen?

Uit het boek

Piet De Mulder probeerde herinneringen op te halen aan vroeger terwijl hij mankend langs de Graslei slenterde. Hij had het nodig om terug te denken aan betere tijden om te vergeten dat hij zijn vrouw een paar uur eerder betrapt had in hun slaapkamer met een andere man. Woede en verdriet gingen door hem heen. Woede omdat hij niet begreep wat zijn vrouw in de handen van die man had gedreven. Hij werkte namelijk al jarenlang vijftien uur per dag om zijn gezin een goed leven te kunnen bezorgen. Verdriet omdat hij besefte dat er voor hem niets anders op zat dan de echtscheiding aan te vragen. Hij vroeg zich af wat er met zijn kinderen zou gebeuren. Hoe vaak zou hij hen nog kunnen zien? En zijn ouders, wat zouden zijn ouders als diepgelovige katholieke mensen ervan vinden dat hij wou scheiden? Hij struikelde bijna terwijl hij twee slokken nam van de wodka die hij zopas in een nachtwinkel gekocht had. Piet bleef staan, haalde zijn gsm uit zijn broekzak, zette de zaklamp op zijn gsm aan en scheen met zijn gsm over de stenen vloer langs het water. Zijn gedachten dreven weg. Het duurde een aantal seconden vooraleer hij zich realiseerde dat hij over een mensenarm gestruikeld was. Hij schrok op uit zijn dagdromen, bukte zich, duwde de vuilnisbakken die in de weg stonden aan de kant. Het lichaam van een jonge vrouw kwam tevoorschijn. Piet schatte haar een jaar of vijfentwintig. Hij ging op zijn hurken zitten om na te gaan of ze nog leefde. Toen zag hij de strepen rond haar hals. De jonge vrouw was gewurgd en ademde niet meer.

Over de auteur

Jürgen Hanssens heeft van kleins af aan een passie voor misdaadseries en misdaadromans. Het schrijven van een eigen thriller is een lang gekoesterde wens geweest. Aan dit eerste boek heeft de auteur in zijn vrije tijd vlijtig gewerkt. Uiteindelijk is het een sterke detective geworden vol intriges en onverwachte wendingen dat door de uitwerking meeslepend en heerlijk vermakelijk is.

Reviews

2017-11-07 21:09:53 | Door: Anoniem | Waardering:
Jürgen Hanssens speelt het als geen ander klaar om de lezer mee te slepen in het verhaal. Het boek bezit alle kenmerken van een sterke detective en is doorspekt met emotie en spanning van de eerste tot en met de laatste bladzijde. Deze misdaadauteur heeft duidelijk veel in zijn mars.Schrijf uw eigen beoordeling

:
:
:
 

Productinformatie

Titel:

Dekmantel - voor drugs en prostitutie

Auteur:

Jürgen Hanssens

Categorie:

Thrillers

Aantal pagina's:

204

Geïllustreerd:

Nee

Uitvoering/Formaat:

Paperback 16 x 24 cm

Verschijningsdatum:

27-10-2017

ISBN:

978-94-0224-024-5 / 9789402240245

Vaste prijs:

€ 21,00

Waardering:

  • (1)