A Tinderellastory - Overlevingstactieken voor de vrijgezelle millennial

Laila Moret

Categorie: Verhalen
  • (3)

€ 19,00
Gratis verzending
Levertijd drie tot vijf werkdagen (Nederland en België)

Samenvatting

Tinderen, daten, selfies, fitgirls en alle andere dingen van nu die je onzeker kunnen maken. Hoe sla je jezelf hier doorheen? Hoe pak je de draad weer op na de zoveelste teleurstelling en hoe leef je je leven alleen? Allemaal vragen die ik nog steeds niet kan beantwoorden maar waar ik inmiddels wel genoeg ervaring mee heb.

Ik hoop dat jullie het met minstens zoveel plezier lezen als dat ik het geschreven heb. En onthoud, je hebt nog je hele leven om op de bank te liggen naast een kaal wordende man met zijn hand in zijn slobberbroek. Enjoy the time girls!

Uit het boek

Iedereen kan zichzelf wel een beetje inschalen. Je weet allemaal wel van jezelf of je onder het kopje knap of lelijk valt. Zou je omdraaien als je jezelf zou zien lopen? Ben je tevreden als je in de spiegel kijkt?
 
Tegenwoordig is dat niet het enige wat je jezelf af moet vragen. Het is niet alleen de vraag of je jezelf knap vindt. In 2018 is het allemaal net even iets ingewikkelder. Hoe kan een gezonde Nederlandse vrouw zich in dit Instagram-en Pinterest-tijdperk nog inschalen onder het kopje knap? Hoe kan het nou dat je van die momenten hebt dat je in de spiegel kijkt en oprecht tegen jezelf zegt dat je echt een fucking lekker wijf bent? En dat je dan een aantal minuten later je Instagram-feed opent en de ene na de andere fitgirl voorbij ziet komen en denkt: Mijn god wat is er mis met mij! 

Over de auteur

Laila Moret (1993) begon al vroeg in haar leven met het schrijven van dagboeken. Dat mondde uit in het maken van haar eigen tijdschriften die vervolgens verkocht werden aan familieleden en bekenden voor een leuk zakcentje. Deze hilarische korte verhalen waren tijdens het schrijven voor haar dan ook een soort dagboek waarin zij haar belevenissen van ongenuanceerd en rauw commentaar voorzag.

Reviews

2018-05-08 20:45:55 | Door: Nisrine | Waardering:
Love it

2018-02-28 12:50:21 | Door: Albertine | Waardering:
Leuk vlot lezend boekje met ook voor de ouderen veel herkenning!! ;-) Veel humor en zelfspot! Kortom geschikt en erg leuk voor jong en oud !!!

2018-02-26 08:20:51 | Door: Pascale | Waardering:
Wat een geweldig boek, leest lekker snel. Echt een boek vol humor ! Tip, schenk een goed glas rode wijn in en neem een lekker stuk chocolade erbij!Schrijf uw eigen beoordeling

:
:
:
 

Productinformatie

Titel:

A Tinderellastory - Overlevingstactieken voor de vrijgezelle millennial

Auteur:

Laila Moret

Categorie:

Verhalen

Aantal pagina's:

124

Geïllustreerd:

Nee

Uitvoering/Formaat:

Paperback 12,5 x 20 cm

Verschijningsdatum:

09-02-2018

ISBN:

978-94-0224-271-3 / 9789402242713

Vaste prijs:

€ 19,00

Waardering:

  • (3)