Onder de notenboom, deel 5 - Zoon van Engelen

Arno Mater

Category: Biographies

€ 18,49
Free shipping
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Hard. Snel. Ontroerend. Zoon van Engelen is het vijfde deel in de langzaam bekend wordende boekenreeks
Onder de notenboom. De sympathieke buschauffeur en ervaringsdeskundige Arno W.H. Mater gaat keihard door in de soms eenzame strijd tegen drugs en durft ook zijn politieke mening te geven. Fictie en werkelijkheid worden op voortreffelijke wijze met elkaar verweven, waardoor de auteur erin slaagt een verhaal te schrijven dat je de rest van je leven niet meer vergeet.

From the book

Het is ochtend en Bernt en ik zaten samen in het leegstaande gebouw. Twee doorgewinterde echte heroïnejunks, maar van de harde kern. We verdeelden de heroïne die we gelukkig bewaard hadden om na de cocaïne in twee delen te gebruiken. Bernt shotte de spuit leeg in zijn lies en ik nog steeds in een rolader van mijn linkerarm. Het gevoel van pijn, kou, stress en al dat soort gevoelens, verdwenen onmiddellijk, maar wel met de gedachte in mijn achterhoofd dat ik morgenvroeg zo snel mogelijk  geld moest verdienen door mijn kaartenverkoop. Bernt en ik waren twee van de duizenden die in Nederland op straat leefden. Ontspoord, volledig ontspoord.

About the author

Verslaving aan drugs is nog steeds een gevaar voor onze samenleving. Het aandeel in de strijd hiertegen van Arno W.H. Mater gaat doormiddel van dit vijfde deel nog steeds voort. Tijdens het geven van een voorlichting over harddrugs op school, ontmoette hij een meisje, dat door haar belangstelling er voor een groot deel voor heeft gezorgd dat hij verder is gaan schrijven. De auteur zal hierna nog twee delen op de markt brengen.

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Onder de notenboom, deel 5 - Zoon van Engelen

Author:

Arno Mater

Category:

Biographies

Number of pages:

110

Illustrated:

Yes

Format/size:

Paperback 12,5 cm x 20 cm

Release date:

26-01-2018

ISBN:

978-94-0224-238-6 / 9789402242386

Price:

€ 18,49

Language

Dutch