Een jaar in een boek - Creëer je eigen jaarboek

Marissa van Straaten

Category: Miscellaneous
  • (2)

€ 20,00
Free shipping
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

‘Een jaar in een boek’ is een boek waarin je je hele eigen jaar kan samenvatten. Het boek staat vol met vragen die je kunt beantwoorden. Het is de bedoeling dat je het boek helemaal invult op je eigen manier zodat het boek zo persoonlijk mogelijk wordt. Je kan er samenvattingen in zetten, collages maken of zelf iets tekenen. Dit boek is niet alleen gemaakt om je creativiteit kwijt te kunnen maar ook om een mooie herinnering te maken van je eigen jaar met alle ups en downs.

From the bookDit boek gaat over 1 jaar uit jouw leven en is voor mensen die het leuk vinden om creatief bezig te zijn. Het is een boek om mee te ontspannen en zo lang mee bezig te zijn als jij wilt. Jij creëert dit boek zelf dus dit wordt een heel persoonlijk boek speciaal voor en over jou.

In dit boek kan je van iedere pagina iets leuks maken op vele verschillende manieren. Je kan bijvoorbeeld dit boek volplakken met foto’s, stickers, stukjes uit tijdschriften of quotes, maar je kan ook iedere pagina voltekenen op je eigen manier. Je kan de pagina’s ook helemaal vol schrijven met stukjes tekst.

Kortom probeer dit boek zo ‘eigen’ mogelijk te maken en op je eigen manier te doen.
Zo heb je altijd iets om terug te kijken naar het afgelopen jaar.

About the author

Marissa van Straaten (2000) komt uit Bovenkarspel en woont daar met haar broer, zus en ouders. Ze vind het erg leuk om creatief bezig te zijn en dat is ook de reden dat ze dit boek schreef. Ze wou een boek schrijven waar je al je creativiteit in kwijt kan maar ook iets waar je nog een herinnering aan overhoudt. Zo is het boek ‘Een jaar in een boek’ ontstaan.

Reviews

2018-04-25 18:00:00 | By: Charly | Rating:
Tof boek!leuk om zelf in te vullen.😀

2018-04-13 11:28:57 | By: Judith | Rating:
Ontzettend leuk boek waar je op creatieve wijze een waardevolle herinnering aan een jaar mee kan creërenWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Een jaar in een boek - Creëer je eigen jaarboek

Author:

Marissa van Straaten

Category:

Miscellaneous

Number of pages:

130

Illustrated:

No

Format/size:

Wire-O 16 x 24 cm

Release date:

13-04-2018

ISBN:

978-94-0224-438-0 / 9789402244380

Price:

€ 20,00

Language

Dutch

Rating:

  • (2)