OHJR Les- en instructieboek

Guilliano Floyd Vogelland

Category: Sports and Games

€ 19,49
Free shipping
Delivery between five and seven working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Met het schrijven van het (OHJR PS+WFBC) les- en instructies-boek wil Guilliano Vogelland sporters, docenten en studenten kennis laten maken met deze nieuwe sporttraining en bewegingssysteem, bestaande uit dertig basisoefeningen. De OHJR PS+WFBC wordt beoefend met een set ontkoppelbare OHJR-dumbels en een speciale sportschoen van de OHJR die ontwikkeld is om de oefeningen op zo veilig mogelijke wij ze te kunnen uitvoeren.Het grootste voordeel voor de sporter die het OHJR (-ps+wfbc) bewegingssysteem beoefend is dat hij /zij grote vooruitgang zal boeken op de verschillende onderdelen met betrekking tot zijn/of haar sportprestaties.

From the book

De OHJR PS D.E.T. is een beweegsysteem dat een combina-tie is van het PS+WFBC, de ab controll en alle bestaande dumbel oefentechnieken. Dit zorgt ervoor dat het gehele lichaam van de sporter in bewegingis waardoor het een totaal body move system is. De OHJR PS D.E.T. bestaat in totaal uit 100 verschillende beweegsystemen. Tijdens een oefensessie worden de OHJRPS+WFBC en alle bestaande dumbel oefenings mogelijkheden in combinatie met de ab controll om en om in een oefenschema worden toegepast.

About the author

Guilliano Vogelland woont in Utrecht en is Sports Engineer bij OHJR International. De passie voor sport en bewegen zat er al vanaf kleins af aan bij hem in. Vanuit zijn expertise op het gebied van trainingen en sport heeft hij dit boek vorm kunnen geven. Een gedeelte van de opbrengt van elk boek gaat naar speciale fondsen van het bedrijf OHJR International, waarmee mensen worden voorzien van levensbehoeften en sportmateriaal om te kunnen bewegen en fit te blijven.

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

OHJR Les- en instructieboek

Author:

Guilliano Floyd Vogelland

Category:

Sports and Games

Number of pages:

118

Illustrated:

Yes

Format/size:

Paperback A5

Release date:

27-07-2018

ISBN:

978-94-0224-476-2 / 9789402244762

Price:

€ 19,49

Language

Dutch