Verweven verleden - Een intense band, verblind door geheimen

Salina La Grand

Categorie: Romans
  • (1)

€ 20,00
Gratis verzending
Levertijd drie tot vijf werkdagen (Nederland en België)

Samenvatting

Vienna leidt haar leven samen met haar jongere broer Damion. Haar verleden is pijnlijk maar te dragen. Voor Damion daarentegen is het lastiger. Ze wil niks liever, dan hem helpen. Echter, een ontmoeting met een vreemdeling lijkt alles op zijn kop te zetten. Wie is hij? En waarom komt het verleden ineens naar boven drijven? Een zoektocht naar antwoorden begint maar het zal blijken of de uitkomst is wat ze hoopten te vinden.

Uit het boek

We zijn onderweg en ik merk dat Mason een stuk rustiger rijdt, dan toen ik bij hem in de auto zat. Het lijkt verdorie wel een oude vent. We voegen in op de US-101 S richting de stad en ik besluit mijn gaspedaal lekker in te duwen. Ik schuif naar links en passeer Mason. Dat mijn Mini zijn snelle auto inhaalt, vind ik persoonlijk heel grappig, ook al weet ik hoe kinderachtig het is. Ik zie hem zitten en zwaai naar hem.
‘Doei, patser!’, gil ik.
Ik roep naar hem, ondanks dat ik weet dat hij me toch niet kan horen. Zijn blik staat op onweer. Wat een zeurkous. Ik laat mijn gaspedaal iets omhoog komen en schuif een baan naar rechts. Mason rijdt weer voor me en ik mopper een beetje om zijn reactie. Kan hij niet tegen een geintje?
Opeens begint mijn Mini raar aan te voelen. Hij schokt een beetje en even denk ik dat het aan het wegdek ligt. Ik pak met beide handen mijn stuur stevig beet en wacht tot het wegdek weer wat gladder wordt, maar Mason zijn auto glijdt nog steeds soepel over de weg. Dan begin ik een rare lucht te ruiken. De afkomst van de vreemde geur komt eerst niet bij me op, maar dan slaat het als een mokerslag in. De geur van olie en rook. De schokken komen niet van het wegdek. Het komt van mijn auto!

Over de auteur

Salina La Grand is geboren in 1989 en woont in het dorpje Ouderkerk aan den IJssel. Ze is getrouwd met haar jeugd-liefde en heeft twee zoontjes. Salina heeft altijd de ambitie gehad om te schrijven maar vond door ‘het leven’ nooit de tijd. Nu is het eindelijk zover en heeft ze haar eigen verhaal geschreven. Ze heeft de smaak te pakken en hoopt dat dit het begin is van een veelbelovend schrijverscarrière.

Reviews

2018-05-24 09:20:41 | Door: Chantal Reijm | Waardering:
Het boek is een aanrader. De karakters in het verhaal zijn goed uitgewerkt. Het leest gemakkelijk weg en het blijft boeiend van begin tot eind. Kan niet wachten tot deel 2 uitkomt en we meer te lezen krijgen over het bijzondere leventje van Vienna!Schrijf uw eigen beoordeling

:
:
:
 

Productinformatie

Titel:

Verweven verleden - Een intense band, verblind door geheimen

Auteur:

Salina La Grand

Categorie:

Romans

Aantal pagina's:

174

Geïllustreerd:

Nee

Uitvoering/Formaat:

Paperback 12,5 x 20 cm

Verschijningsdatum:

11-05-2018

ISBN:

978-94-0224-516-5 / 9789402245165

Vaste prijs:

€ 20,00

Waardering:

  • (1)