Langs de oevers van het leven HARDCOVER

Michel Van Keer

Category: Miscellaneous

€ 25,99
Free shipping
Delivery between five and ten working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Met ‘Langs de oevers van het leven’ wil de auteur het belang van onze gevoelens benadrukken. Met zijn korte krachtige zinnen weet hij elk woord op een originele manier tot leven te brengen, dwingt hij de lezer zijn spiegelbeeld te ondergaan, maar geeft hem tegelijk ruimte om in combinatie met andere zinnen zijn emoties beter te begrijpen, ze toe te laten, om alzo inzicht te verwerven hoe ermee om te gaan. Een ideaal boek om je eigen therapeut te wezen.

From the book

'Velen hebben zoveel chaos in hun hoofd dat ze niet meer in staat zijn om te luisteren naar hun hart.' 'Het leven is een aaneenschakeling van herbeginnen.' 'Elke twijfel zorgt voor een stilstand in je leven.' 'Soms ben ik boos, soms ben ik blij, maar meestal ben ik mezelf.'

About the author

Michel Van Keer komt uit het Antwerpse en heeft twee kinderen en een kleinkind. Hij geniet zintuiglijk van het leven en ziet in alles een verhaal: Schrijven is een verslaafde passie geworden. Zijn derde boek is een unieke creatie dat geschreven werd met het bloed van zijn hart.

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Langs de oevers van het leven HARDCOVER

Author:

Michel Van Keer

Category:

Miscellaneous

Number of pages:

196

Illustrated:

Yes

Format/size:

Hardcover 20 x 20 cm

Release date:

16-03-2018

ISBN:

978-94-022-4342-0 / 9789402243420

Price:

€ 25,99

Language

Dutch