Langs de oevers van het leven HARDCOVER

Michel Van Keer

Categorie: Diversen

€ 25,49
Gratis verzending
Levertijd vijf tot tien werkdagen (Nederland en België)

Samenvatting

Met ‘Langs de oevers van het leven’ wil de auteur het belang van onze gevoelens benadrukken. Met zijn korte krachtige zinnen weet hij elk woord op een originele manier tot leven te brengen, dwingt hij de lezer zijn spiegelbeeld te ondergaan, maar geeft hem tegelijk ruimte om in combinatie met andere zinnen zijn emoties beter te begrijpen, ze toe te laten, om alzo inzicht te verwerven hoe ermee om te gaan. Een ideaal boek om je eigen therapeut te wezen.

Uit het boek

'Velen hebben zoveel chaos in hun hoofd dat ze niet meer in staat zijn om te luisteren naar hun hart.' 'Het leven is een aaneenschakeling van herbeginnen.' 'Elke twijfel zorgt voor een stilstand in je leven.' 'Soms ben ik boos, soms ben ik blij, maar meestal ben ik mezelf.'

Over de auteur

Michel Van Keer komt uit het Antwerpse en heeft twee kinderen en een kleinkind. Hij geniet zintuiglijk van het leven en ziet in alles een verhaal: Schrijven is een verslaafde passie geworden. Zijn derde boek is een unieke creatie dat geschreven werd met het bloed van zijn hart.

ReviewsSchrijf uw eigen beoordeling

:
:
:
 

Productinformatie

Titel:

Langs de oevers van het leven HARDCOVER

Auteur:

Michel Van Keer

Categorie:

Diversen

Aantal pagina's:

196

Geïllustreerd:

Ja

Uitvoering/Formaat:

Hardcover 20 x 20 cm

Verschijningsdatum:

16-03-2018

ISBN:

978-94-0224-342-0 / 9789402243420

Vaste prijs:

€ 25,49