Gods Woord voor jou - Innerlijke rust en werkelijke rijkdom gratis binnen handbereik

Jan A.J.M. van Moorsel, MSc.

Category: Religion

€ 25,00
Free shipping
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Jan van Moorsel kende in zijn leven hoogtepunten en dieptepunten. Tijdens diverse aanzienlijke dieptepunten tussen 2004 en 2017 leert hij in 2008 zijn (christelijke) vrouw Florence kennen en komt hij na twee jaar in 2010, met name door haar, op 56-jarige leeftijd tot geloof. Nu, 8 jaar later, leeft Jan, samen met zijn vrouw Florence, door het Woord van God gevuld. Samen leven ze dit dagelijks uit en proberen ze een voorbeeld te zijn voor anderen. De stap die Jan heeft gezet heeft hem volkomen innerlijke rust gegeven: een geschenk van de Heer. Daarnaast weet hij nu pas wat echte rijkdom is. Dit deelt hij graag met anderen door middel van de overdenkingen die hij voor elke dag van het jaar heeft geschreven. Maak kennis met deze gratis overweldigende rijkdom en rust en zet ook deze stap. Gebruik het Bijbels dagboek “Gods Woord voor jou” als leidraad.

From the book

Filippenzen 3:13-14
"Broeder, ik voor mij acht niet, dat ik het reeds gegrepen heb, maar één ding doe ik: vergetende hetgeen achter mij ligt en mij uitstrekkende naar hetgeen vóór mij ligt, jaag ik naar het doel, om de prijs der roeping Gods, die van boven is, in Christus Jezus."

Een christelijk leven is niet gebouwd op dingen die achter ons liggen. De zwakheid van velen is dat zij leven van vroegere successen. De ruïne van vele anderen is dat ze leven met mislukkingen uit het verleden. Nu we een nieuw jaar beginnen, of als we een nieuwe dag beginnen, een nieuw uur, een nieuw moment, is het de tijd om deze dingen die achter ons liggen te vergeten.
Een leven in Christus hangt uitsluitend af van wie Christus is in het leven op het moment dat u het leeft. De grootste successen van gisteren kunnen vandaag dwaasheid worden en ook de grootste floppen kunnen opstijgen met vleugels van overwinning bij een aanraking van de hand van de Meester. Een grote levende kerk van gisteren geeft ons geen verzekering voor zo een vandaag of morgen. De standaard van Christus moet iedere dag opnieuw gemeten worden.
Natuurlijk is een fundament van leren en groeien waardevol, maar bergen van leren mogen niet neerkomen op molshopen als de frisheid van Christus in spontaniteit afwezig is.
Een succesvol leven kan alleen worden afgemeten in de termen van Christus, nooit in de termen van wat we bereikt hebben. Een huisvrouw die haar gezin dienstbaar laat zijn aan Christus is een groter spiritueel succes dan een religieus leider die levenloos en droog is.
Was u succesvol gisteren? Dank de Heer als dat zo was. Wees succesvol vandaag door een verse portie leven te ontvangen van Christus; gisteren doet er niet meer toe. Was u een volslagen mislukking vorig jaar? Vergeet het en sta toe om genade voldoende te laten zijn voor nu. Als u het eten van gisteren hebt gemist, zou u dan weigeren om daardoor ook vandaag te eten?

Genesis 1-2

About the author

Jan van Moorsel (1954) is 40 jaar werkzaam geweest in de financiële- en facilitaire wereld, zowel in loondienst als ook via een eigen organisatieadviesbureau. Sinds 2015 werkt hij als leidinggevende bij een stichting met sociale doelstellingen en geeft hij onder anderen vluchtelingen met een afstand tot de arbeidsmarkt mogelijkheden en de kans om die te verkleinen, door werkervaring op te doen en de Nederlandse taal eigen te maken. Sinds 2015 schrijft hij diverse artikelen en nu brengt hij zijn eerste boek “Gods Woord voor jou” uit, opgedragen aan zijn vrouw Florence.

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Gods Woord voor jou - Innerlijke rust en werkelijke rijkdom gratis binnen handbereik

Author:

Jan A.J.M. van Moorsel, MSc.

Category:

Religion

Number of pages:

406

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback 16 x 24 cm

Release date:

03-08-2018

ISBN:

978-94-022-4665-0 / 9789402246650

Price:

€ 25,00

Language

Dutch