Leven met risico’s - De wondere wereld van risico’s en schade

Gijs Rebel

Category: Biographies

€ 20,99
Free shipping
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Gijs Rebel heeft in ‘Leven met risico’s' zijn levensloop op papier gezet. Hij vertelt over zijn jeugd en zijn opleiding tot risicodeskundige. Als risicodeskundige heeft Gijs vele landen bezocht. De vele culturen waarmee hij kennis heeft gemaakt, komen uitgebreid aan bod. De beschrijving van zijn vakgebied wordt verder aangekleed met grappige, beangstigende en soms ook bizarre anekdotes, zoals vrouwen die schaars gekleed de deur openden wanneer hij langskwam om schade te regelen. Al met al een uitgebreid en boeiend levensverhaal!

From the book

Zo, de toon was gezet en ik antwoorde hem kalm, maar duidelijk, ook hem diep en doordringend in de ogen kijkend: "Well sir, I am Gijs Rebel, in this case being the fucking authority having jurisdiction for sprinkler assessments. If you don’t trust my assessment till now, please be so kind to convince me that my assessment is wrong" Mijn begeleider vertelde mij een half uur later dat hij de Amerikaanse contractor die altijd het onderhoud deed aan de pompen, de volgende dag op moest laten draven van de eigenaar om een keurige pomptest uit te voeren, waarmee mijn ongelijk zou kunnen worden aangetoond.

About the author

Gijs Rebel is in 1947 geboren en vader van drie kinderen en heeft vier kleinkinderen. Hij heeft veel ervaring in het uitvoeren van risico-inspecties ten behoeve van de verzekeringsbedrijfstak. Hij is begonnen bij een inspectiebedrijf van de Vereniging van Brandassuradeuren, daarna bij een makelaar in verzekeringen en later als zelfstandig ondernemer. Honderden mensen heeft hij niet alleen opgeleid in zijn vakgebied, maar ook vele brandweerlieden heeft hij vaardigheden bijgebracht.
Schrijven heeft hij beroepsmatig veel gedaan; in dit boek deelt hij zijn kennis en ervaringen graag met u.

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Leven met risico’s - De wondere wereld van risico’s en schade

Author:

Gijs Rebel

Category:

Biographies

Number of pages:

198

Illustrated:

Yes

Format/size:

Paperback 16 x 24 cm

Release date:

28-09-2018

ISBN:

978-94-022-4593-6 / 9789402245936

Price:

€ 20,99

Language

Dutch