Het geheim van het schrijn - Een gijzeldrama

Gerrit Boer

Category: Novels

€ 18,50
Free shipping
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Annelies en haar gezin wonen op Tiverton Castle. Twee jongetjes, Bart en Ceddie, groeien ook op in het kasteel. Totdat een noodlottig voorval de familie maandenlang in zijn greep houdt. Tijdens het schoolreisje verdwalen beide kinderen, en belanden ze op een kasteelruïne waar ze gegijzeld worden, samen met een man die hun oom blijkt te zijn. Gezamenlijk gaan ze op zoek naar een mogelijkheid om te ontsnappen. Ze kunnen de politie waarschuwen die ze ontzetten en de bende oprolt, echter één weet te ontsnappen. De politie doet een bizarre ontdekking, maar wat?

From the book

Het is een stralende dag en nog steeds toert de bus over de landwegen van Ierland, iedereen heeft het reuze naar de zin.
“Meester, meester zijn we er al bijna?”
“Nou,” roept meester Hefferlee, “ik denk nog een klein uurtje, is het niet?” Hij kijkt de chauffeur aan, die knikt, maar daarbij wel de opmerking maakt dat het daarna nog wel even zoeken wordt.
Chauffeur Ter Kater heeft een nicht in de buurt wonen en bij haar zal hij gedurende de week logeren. Ze heeft gehoord waar het is, ze zal Ter Kater oppikken op de boerderij waar de bus tijdelijk zal worden geparkeerd.
Ter Kater is een stevige, vriendelijke chauffeur, die al een behoorlijke staat van dienst erop heeft zitten. Hij kan dan ook met die bus manoeuvreren als geen ander, want reken maar dat het zwaar is, heuvel op en weer naar beneden en dan tegelijk naar links of naar rechts. Ja,die kunsten die voert hij met zijn rijke ervaring en met verve uit en hij is dan ook al eens beloond met een erepenning, verstrekt door de busmaatschappij.
Dan rijdt de bus een dorpje in en meester Hefferlee staat op.

About the author

Dit is het derde boek van Gerrit Boer, in de serie van vijf, met heel veel avonturen. Hij schrijft en illustreert boeken met veel fotomateriaal over interieur en reizen, maar ook over zijn hondje. Gerrit Boer begint volgend jaar aan het vierde boek en naast zijn werkzaamheden in huis zijn dat klussen die hij graag doet. Het volgende deel zal weer geïllustreerd worden.

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Het geheim van het schrijn - Een gijzeldrama

Author:

Gerrit Boer

Category:

Novels

Number of pages:

114

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback 12,5 cm x 20 cm

Release date:

01-02-2019

ISBN:

978-94-0225-087-9 / 9789402250879

Price:

€ 18,50

Language

Dutch