Het Bruidsboeket

Arie Bouwmeester

Category: Novels
  • (1)

€ 24,00
Free shipping
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Het opvangen van een bruidsboeket geeft reisjournalist Gerard nog geen garantie voor een bruiloft: Er gebeuren bizarre zaken met vrouwen, die hij onverwachts ontmoet en waaraan hij zijn hart verliest. Hij is een doorzetter, maar heeft nauwelijks invloed op alle gebeurtenissen, waarmee hij te maken krijgt. Hebzucht, verdachtmaking en jaloezie dreigen hem op een dwaalspoor te zetten. Nee, de bruiloft, door het lot bepaald, zit er beslist niet in. Hulp van goede vrienden waardeert hij, maar die kunnen de zaken evenmin kenteren. Waarom wordt zijn maatje opgejaagd? Wat heeft zij misdaan? Het lijkt wel of iedereen achter haar aanzit … Telkens raakt hij het spoor bijster. Dan begint de twijfel toe te slaan bij Gerard, maar hij wil koste wat kost zijn maatje terugzien.

From the book

Nog even. Nog even. Ze kan haast niet wachten op dat moment. De auto die net naar boven rijdt lijkt bovenaan stil te staan. Komt de man lopend naar beneden? Irina heeft het heel zwaar. De spanning lijkt haar teveel te worden. Dan zijn er opnieuw lichten te zien. Maar dat blijken zwaailichten. Politie! Een misselijk makende golf spoelt door haar lichaam. Erachter rijdt een onbekende auto met een Italiaans kenteken omlaag. Daarachter nog een onbekende auto. Het wordt nu haast zwart voor haar ogen. Het zal toch niet? Vlak voordat ze dacht eindelijk gevonden te worden is de politie hen voor. Nee! Niet weer gepakt worden. Niet weer opgesloten worden en opgejaagd. Weg hier. Weg! …
Irina rent aan de andere kant de poort uit en loopt de straat naar beneden in. De route die ze eerder omhoog heeft gelopen gaat ze nu omlaag. Zodra ze van de weg af de velden in kan lopen, doet ze dat ook. In blinde paniek rent ze de onbekende velden in en bokst op tegen hellingen. Ze probeert langs bomen te blijven lopen. Dan ziet ze meerdere auto’s in de verte op de weg rijden. Zijn ze haar al aan het zoeken? Pas als de auto’s geheel uit beeld verdwenen zijn, durft ze stil te houden. Bijna buiten adem leunt ze tegen een boomstam en laat zich zakken. De ogen sluit ze. Haar hoofd bonkt. Dan heeft ze de rust om Gerard een berichtje te sturen. Ze pakt de ontvreemde telefoon uit haar binnenzak en wil hem op actief zetten. Er gebeurt echter niets. Het beeld blijft zwart. De laatste strohalm is nu ook geblokkeerd: leeg ... Drama op drama overkomt Irina van Straeten, de vrouw, die steeds opnieuw verstrikt raakt in situaties, waar ze nooit om heeft gevraagd.

About the author

Arie Bouwmeester is al dertig jaar gelukkig getrouwd en is ondertussen achtendertig jaar werkzaam in het onderwijs. Schrijven heeft vaak gekriebeld, maar het is er nooit van gekomen. Geheel onverwachte omstandigheden gaven ruimte om dit wel te gaan doen. Het is een dankbare hobby geworden! Dit is alweer zijn derde roman. Hij fotografeert en tekent/schildert. Reist in de zomer graag richting de Alpen. In de herfst het liefst naar wijngebieden in Duitsland. Wandelen, fietsen, lezen, schrijven, inspiratie opdoen en fotografie zijn dan favoriete bezigheden.

Reviews

2019-09-27 13:19:16 | By: Natalya | Rating:
De auteur is erin geslaagd een spannend verhaal te schrijven dat geen moment verveelt. Verrassende en geloofwaardige plotwendingen hebben ervoor gezorgd dat ik het niet in één adem, maar wel in één weekend uit had. Het boek leest erg prettig. Mooi verhaal ook met veel herkenbare locaties voor wie op vakantie is geweest in Duitsland, Oostenrijk en Italië. Absoluut een aanrader. Ik geef vier sterren, omdat ik de vijfde ster bewaar voor echt literaire hoogstandjes. Misschien een uitdaging voor de auteur?Write your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Het Bruidsboeket

Author:

Arie Bouwmeester

Category:

Novels

Number of pages:

366

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback 16 x 24 cm

Release date:

20-07-2018

ISBN:

978-94-0224-649-0 / 9789402246490

Price:

€ 24,00

Language

Dutch

Rating:

  • (1)