Lara en Djamel - Deel 1 - Wie vermoordde Maria Canvas?

Hilde Desmet

Category: Thrillers

€ 18,49
Free shipping
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

"Lara en Djamel" is een thriller, geschreven voor anderstaligen die Nederlands leren en al een basis hebben. Het is gebracht in een eenvoudige taal, met korte zinnen en veel dialogen. Rode draad is het thema integratie in een hedendaagse wereld met grote migratiestromen. Hoe ‘overleef’ je de grote overstap? Wat is je identiteit en verlies je die door te integreren in een andere cultuur? Deel 1 gaat over de eerste kennismaking van twee heel verschillende jonge mensen die samen spannende avonturen zullen beleven in de hoofdstad van Europa.

Klik hier voor de Franse versie.

From the book

Daar is het appartementsgebouw al in zicht. Het heeft twaalf verdiepingen en Lara’s nieuwe woonplek bevindt zich op de derde verdieping. Snel en efficiënt brengen de verhuizers, Boris, Chloé, haar oom en tante alles naar boven. Lara draagt een doos met boeken. Plots scheurt die. De boeken vallen allemaal op de grond.
"Oh nee!", fulmineert ze.
"Zal ik een handje helpen?", vraagt een onbekende man die ze kruist in de gang.
Lara kijkt in het gezicht van een man met de mooiste bruine ogen die ze ooit heeft gezien.

About the author

Hilde Desmet schrijft gedichten en teksten op “Schmid schrijft” - Wordpress. Ook de spannende verhalen op de educatieve website “Linguamuse” om Nederlands en Frans te leren, zijn van haar hand. Zij vervolmaakte haar schrijfkunsten aan de Universitaire Werkgroep voor Literatuur en Media (WEL) in Leuven (B). Publicaties van haar verschenen in het tijdschrift “WEL”. In het dagelijkse leven geeft zij schrijfopleidingen aan volwassenen. “Kiko”s tranen” is haar eerste kinderboek. Binnenkort verschijnt hiervan de Franse versie met als titel “Les larmes de Kiko”.

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Lara en Djamel - Deel 1 - Wie vermoordde Maria Canvas?

Author:

Hilde Desmet

Category:

Thrillers

Number of pages:

114

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback A5

Release date:

14-09-2018

ISBN:

978-94-022-4752-7 / 9789402247527

Price:

€ 18,49

Language

Dutch