Dossier O.I. - De financiële thriller op hakken die de pensioenwereld op stelten zet

Muriel van den Berg

Category: Thrillers

€ 18,49
Free shipping
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Lenneke is met haar een meter achtenzeventig en roodbruine krullen altijd al een opvallende verschijning geweest. Na afronding van haar studie wiskunde gaat zij aan de slag in de financiële sector. Zij gaat onderzoek doen voor een bedrijf dat geld belegt voor Nederlandse pensioenfondsen. Al snel ontdekt ze dat een van de beleggingen niet in de haak is. Op eigen houtje gaat zij naar New York voor onderzoek. Dat had ze beter niet kunnen doen ... Haar rustige leventje in Amsterdam is voorgoed verstoord en de financiële sector trilt op zijn grondvesten.

From the book

‘Zo, je hebt Onyxia gevonden?’ Dit keer schrok ze wel op van haar desk. Frederik was weer eens opgedoken. ‘Je kent het dossier?’, vroeg Lenneke belangstellend, terwijl haar hart in haar keel klopte. ‘Niemand schijnt informatie over deze belegging te hebben’, vervolgde ze al wat rustiger. ‘Je kunt je aandacht beter focussen op de nieuwe beleggingen’, had Frederik haar toegebeten. ‘Dit is een zaak uit het verleden. Jij kunt je beter niet met Onyxia bemoeien.’

About the author

Muriël van den Berg (1974) is geboren in Rotterdam en werkt in Amsterdam, het hart van de financiële sector in Nederland. Ze doceert en schrijft vakartikelen over risicomanagement. Met haar verhaal over Lenneke bewijst ze dat beleggingen en pensioenen geen taaie kost hoeven te zijn. Dossier O.I. is haar debuut thriller.

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Dossier O.I. - De financiële thriller op hakken die de pensioenwereld op stelten zet

Author:

Muriel van den Berg

Category:

Thrillers

Number of pages:

114

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback A5

Release date:

24-08-2018

ISBN:

978-94-0224-710-7 / 9789402247107

Price:

€ 18,49

Language

Dutch