Het rijk van de sneeuwpanter - De kronieken

Nina J.W. van Veen

Category: Fantasy
  • (2)

€ 20,50
Free shipping
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Nina ontdekt een spiegel. Een hele rare. Als ze hem aanraakt is ze weg. Ze is een sneeuwpanter geworden in het kattenrijk. Daar hebben ze haar hulp nodig om de kwaadaardige lynx Lagoon op te sluiten. Ze ontdekt dat haar moeder uit het kattenrijk komt. Ze vertelt haar verleden. Maar niet zonder nare herinneringen. Als Nina haar moeders geschiedenis weet loopt alles uit de hand. De allermachtigste lynx aller tijden is herrezen.

From the book

Ze rende door en door, totdat de koele buitenlucht haar neusgaten binnendrong. Het gevoel van die verkoelende lucht in haar neus hielp haar tot bedaren te komen. Ze ging op de gouden trap zitten mokken. De panterwachters, die voor de gouden trap de wacht hielden, durfden niet om te kijken naar de geïrriteerde prinses.
Na een tijdje ging de paleispoort open en kwam Kangar naar buiten geslopen. Andrea keek niet om. Kangar wist echter zeker dat zij hem gehoord moest hebben, dus negeerde zij hem blijkbaar met opzet. Toch moesten ze nu met elkaar praten.
‘Euh, Andrea...?’, stamelde Kangar. Andrea draaide zich nog steeds niet om. Kangar stapte moedig op Andrea af, klaar om te zeggen wat hem al de hele tijd dwars zat.
‘Andrea... euh... ik wil... euh... wat zeg...gen...’
Andrea draaide zich om en er verscheen een twinkeling in haar ogen.
‘Ja Kangar, ik hou ook van jou’, fluisterde ze in Kangars oor.
Andrea keek Kangar liefdevol aan. Heel langzaam bewogen hun neusjes naar elkaar toe. Kangar gaf haar een lik en Andrea glimlachte toen ze haar neus in Kangars glanzende vacht stak.
Kangar was heel gelukkig. Andrea had antwoord gegeven, terwijl hij de vraag nog niet eens gesteld had! Maar hoe zat het met de plotselinge irritatie van Andrea toen ze met haar moeder praatte? Kangar aarzelde, maar probeerde het toch. ‘Waarom ben je boos?’
Andrea zuchtte en sprak zacht: ‘De kroning. Dat ik koningin moet worden, omdat ik nu eenmaal ouder ben dan Andrana. En de kroning is al over een week en ik heb er helemaal geen zin in.’
‘Waarom heb je er geen zin in?’
‘Een koningin heeft veel verplichtingen. En als prinses moet ik al aanzien hoe mensen voor mij buigen. Verschrikkelijk vind ik dat. En hier, hier kunnen wij samen geen kittens krijgen, maar in jouw wereld wel. Snap je? En op een gegeven moment, moet jij toch weer terug! Ik wil bij jou zijn, ik wil een familie!’

About the author

Nina is 12 jaar oud en houdt van lezen, muziek en schrijven natuurlijk! Het liefste zit ze binnen als het regent en als het droog is, fietst of loopt ze een rondje door de buurt. Haar liefde voor katten liet haar dit boek schrijven. Zelf heeft ze jammer genoeg geen kat meer. Ze vindt dat je een hele wereld op papier kan zetten als je het goed doet. Ze is nog maar een beginner en experimenteert nogal veel met woorden en gebeurtenissen. En ze hoopt dat elk boek steeds beter en beter wordt.

Reviews

2019-10-01 14:43:21 | By: Danisha | Rating:
Echt heel cool! Ik ken Nina in het echt, nooit geweten dat ze zo goed in boeken maken was! Haha!

2019-02-01 15:47:05 | By: Elina | Rating:
Het is heel goed gemaaktWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Het rijk van de sneeuwpanter - De kronieken

Author:

Nina J.W. van Veen

Category:

Fantasy

Number of pages:

180

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback 16 x 24 cm

Release date:

25-01-2019

ISBN:

978-94-022-5074-9 / 9789402250749

Price:

€ 20,50

Language

Dutch

Rating:

  • (2)