Wordt het ooit weer licht? - Wanneer depressie je leven steelt

An Peeters

Categorie: Psychologie & persoonlijke ontwikkeling
  • (2)

€ 18,99
Gratis verzending
Levertijd drie tot vijf werkdagen (Nederland en België)

Samenvatting

"An neemt je mee op haar intense, intrigerende en ontroerende zoektocht naar herstel. Het boek bevat geen tips en tricks om uit een depressie te komen, maar het biedt je wel erg veel inzicht in wat een zware worsteling met depressie inhoudt. De intimiteit en herkenbaarheid van deze moeilijke strijd maken dit een uiterst waardevol document dat ik van harte zou aanbevelen aan eenieder die zelf van ver of nabij een depressie doormaakt."

Prof. Dr. Ernst Koster, UGent

Uit het boek

Van wie zijn die handen toch, die plots uit het niets verschijnen en me uit alle macht de duisternis in trekken? Een duisternis die alles opslorpt en waarin niets meer lijkt te bestaan. Geen vreugde, geen hoop, geen gevoel. Opgerold in een bolletje lig ik te wachten tot het weer licht wordt. Plots hoor ik gestommel en gefluister. Is daar iemand? Ik recht me op om beter te kunnen luisteren. Schuifel over de grond om te voelen of die duisternis ergens stopt. Het is er eenzaam en koud, zelfs van de handen is geen spoor meer te bekennen. Misschien waren het wel de mijne... op zoek naar jou? (26 februari 2017)

Over de auteur

An Peeters (1987) studeerde Taal- en Letterkunde aan UGent en probeert nu haar passie voor (Duitse) taal dagelijks door te geven aan haar leerlingen. Op haar achtentwintigste werd ze met de diagnose ‘ernstige depressie’ geconfronteerd. Leegte en complete chaos overvielen haar, totdat ze de woorden vond die het onzichtbare zichtbaar maakten. Nu probeert ze als ervaringsdeskundige het verschil te maken voor anderen.

Reviews

2018-12-09 16:49:32 | Door: Anneleen | Waardering:
Een echte aanrader! Mooi...pakkend...prachtig geschreven.... moedig...straffe madam....verhelderend...tranen met tuiten.... Ik zou zo veel willen zeggen maar dit zijn de woorden die mij te binnen schieten als ik aan je boek denk. Een tip voor iedereen die hem nog niet las: reserveer best een beetje tijd want je kan gewoon niet anders dan hem in één ruk uit te lezen....

2018-11-25 21:13:08 | Door: Jule van Dam-van Heeswijk | Waardering:
Ik heb het boek(je) in 2 etappes uitgelezen. Het is goed en integer en van binnenuit geschreven. Verdrietig, mooi en uiteindelijk ook hoopvol.Schrijf uw eigen beoordeling

:
:
:
 

Productinformatie

Titel:

Wordt het ooit weer licht? - Wanneer depressie je leven steelt

Auteur:

An Peeters

Categorie:

Psychologie & persoonlijke ontwikkeling

Aantal pagina's:

156

Geïllustreerd:

Ja

Uitvoering/Formaat:

Paperback 17 x 17 cm

Verschijningsdatum:

09-11-2018

ISBN:

978-94-0224-895-1 / 9789402248951

Vaste prijs:

€ 18,99

Waardering:

  • (2)