Ontvoerd naar Margenta

Johan Moerman

Category: Fantasy

€ 19,50
Free shipping
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Ontvoerd naar Margenta vertelt het verhaal van een reis door de ruimte. Twee jongelui worden meegenomen op een gedwongen ontdekkingsreis door ons heelal. Deze reis duurt enkele jaren en zij beleven veel wonderlijke avonturen. Zij doorkruisen tijd en ruimte, maar komen uiteindelijk na jaren toch weer bij het vertrekpunt uit. Dit verhaal is door twee auteurs, die elkaar op de dagbesteding van de Lauershof hebben ontmoet, samengesteld. Hoewel er stijlverschillen zijn, hebben zij toch de inhoud zo goed mogelijk op elkaar afgestemd.

From the book

Zij leven hier rustig en wachten het einde af.
Veel van deze arbeiders zijn al gestorven of zijn terug getransporteerd naar het centrum van Margenta.

In de ruimte, waar zij nu zijn, zitten op verschillende plaatsen een paar flinke gaten in de grond.
De kleine mensjes wijzen erop en proberen duidelijk te maken, dat Lars en Kiri er niet te dicht bij moeten gaan staan of zitten, want zij kunnen er natuurlijk invallen. Maar Kiri is een beetje eigenwijs en komt toch dichterbij. Het gevolg is duidelijk.
Zij glijdt uit en belandt in het gat. Al gauw blijkt, waar het gevaar zit.

About the author

Johan Moerman (1939) woont in Sint Pancras bij Alkmaar. Hij is een goed voorbeeld van een auteur, die pas op latere leeftijd ontdekt, dat hij misschien wel een schrijverstalent heeft. Hij was leraar en later directeur van een school. Hij kreeg op latere leeftijd een CVA, waardoor de motoriek wat beperkt werd.

Wim van Kasteel (1937) woont met zijn vrouw in Heerhugowaard. Dit is het tweede boek, waarin hij participeert en daarmee laat zien, dat ook hij verborgen talenten heeft. Hij is door zijn ziekte ADCA fysiek beperkt. Wim heeft 28 jaar gewerkt als docent Technisch Tekenen aan de LTS in Alkmaar.    


ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Ontvoerd naar Margenta

Author:

Johan Moerman

Category:

Fantasy

Number of pages:

140

Illustrated:

Yes

Format/size:

Paperback A5

Release date:

25-01-2019

ISBN:

978-94-022-5080-0 / 9789402250800

Price:

€ 19,50

Language

Dutch