Aansprakelijk en verantwoordelijk

P.C. Mangold

Category: Novels

€ 18,49
Free shipping
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Een advocaat die opdracht heeft een media evenement te maken van een rechtszaak tegen een directeur van een bedrijf, ontdekt tijdens de voorbereiding van de verdediging een manier om beroemd te worden. Is het nog mogelijk om beroemd te worden door eigen verdiensten of kan dat alleen als brandstof die de moderne marketingmachine voortdurend nodig heeft?

In dit verhaal wordt de invloed van het geld op journalistiek, bedrijfspsychologie, politiek en amusement gewogen.

From the book

Morgen om negen uur moet je je melden bij de receptie aan de Emile Zola laan nummer vijf waar hij pas een kantoor heeft geopend. O ja, vanaf morgen heb je een week vakantie. Je kunt hier wel werken maar je mag die tijd niet registreren. Er kunnen aan deze zaak een paar deontologische moeilijkheden zitten en we moeten de mogelijkheid hebben om ons eruit terug te kunnen trekken indien dat noodzakelijk blijkt te zijn. Gebruik deze week goed en kom volgende week met een rapport. De zaken waar je mee bezig was, worden door Max overgenomen.”
Jongsma zweeg, pakte een dossier van zijn bureau en begon erin te bladeren. Anton begreep dat de bijeenkomst was afgelopen en ging terug naar zijn kantoor. Hij besloot naar huis te gaan om na te denken over de aanpak van het sociale project.
Hij stapte in zijn auto en zette de radio aan.
“De minister-president heeft tijdens de persconferentie verklaard dat de regering de oproep van het bankenconglomeraat heeft begrepen. Nieuwe maatregelen die de laatste blokkades voor de kapitaalstromen wegnemen, zullen worden genomen. Hij heeft er alle vertrouwen in dat de bevolking zal begrijpen dat, hoe pijnlijk het ook is, door de ingrepen het land op de rails wordt gezet richting een nieuw tijdperk met kansen voor iedereen.”
Anton zocht een andere zender, hij had geen zin om na te denken. Gelukkig, zijn favoriete muziek. Het monotone dreunende ritme leidde zijn gedachten af en hij voelde zich ontspannen.

About the author

P.C. Mangold is afkomstig uit Zeeuws-Vlaanderen, maar tegenwoordig is hij woonachtig te Clichy, Frankrijk. Hij is werkzaam in de financiële wereld. Met Aansprakelijk en Verantwoordelijk debuteert Mangold als auteur.

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Aansprakelijk en verantwoordelijk

Author:

P.C. Mangold

Category:

Novels

Number of pages:

110

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback 12,5 cm x 20 cm

Release date:

14-12-2018

ISBN:

978-94-0224-975-0 / 9789402249750

Price:

€ 18,49

Language

Dutch