Liefde, Leven, Levi! - Deel I: Te mooi om waar te zijn

Ria Rammeloo-Klop

Category: Novels

€ 20,50
Free shipping
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Levi Fantasy, de dochter van de modeketen Fantasy begint aan een wereldreis om uit te zoeken wie zij in werkelijk is. In Perth is zij zoekende naar een werkadres. Dan wordt ze op haar schouder getikt door een knappe man. Hij ziet de kaart van Perth in haar hand en vraagt of hij haar kan helpen. Na enige aarzeling stemt zij toe. Hij nodigt haar uit om eerst een kop koffie met elkaar te gaan drinken. En dan gebeurt er iets dat te mooi is om waar te zijn. Vanaf de eerste minuut verdrinken ze zich in elkaars ogen met de nodige fantasieën.

From the book

Met haar rug naar het publiek toe en met haar kin op haar borst, stond Levi een
seconde later in de spotlights. Op de muziek spreidde ze haar armen boven haar
hoofd uit en liet haar hoofd stukje voor stukje omhoog gaan, waarbij haar ogen
naar haar handen keken, die ieder twee linten vasthielden. Vervolgens liet ze
haar handen zakken langs haar lichaam en draaide zich om. Op de volgende beat liep ze uitdagend over de catwalk. Aan het einde stopte ze vlak voor Jane en keek haar geraffineerd aan. Ze wees opnieuw naar Jane, streek met haar handen sensueel over haar lichaam. Twee linten stak ze door de ringen van de manchetboeien van haar handen. Daarna ging ze opnieuw met haar voeten uit elkaar staan. Vervolgens stak ze de linten, die ze nog in haar handen had, door de ringen van de manchetboeien aan haar enkels. Langzaam kwam Levi met haar lichaam naar boven. Ze gaf Jane een knipoog toen hun ogen elkaar kruisten en streek sensueel met haar tong langs haar lippen. Even later strekte ze haar armen wijd boven haar hoofd uit waarbij haar ogen haar handen volgde en zij in dezelfde pose stond als waar ze mee opkwam. Het licht werd gedoofd. Het publiek was buiten zinnen. Er werd luid geapplaudisseerd. De spotlights zette Levi wederom in het volle licht. Ze draaide zich om en liep op de volgende beat de catwalk af.

About the author

Geïnspireerd door het lezen van vele romans kwam het gevoel bij Ria steeds vaker op om zelf eens iets te gaan schrijven. Het schrijven van een liefdesroman waarin alle facetten van het leven voor zouden komen, leek haar wel iets. Door aanmoediging van haar echtgenoot slokte de computer haar uren en dagen op. Met dit eerste deel van een romanreeks, is haar droom uitgekomen!

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Liefde, Leven, Levi! - Deel I: Te mooi om waar te zijn

Author:

Ria Rammeloo-Klop

Category:

Novels

Number of pages:

224

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback 16 x 24 cm

Release date:

01-02-2019

ISBN:

978-94-022-5083-1 / 9789402250831

Price:

€ 20,50

Language

Dutch