De gans die dacht dat hij een eend was

Mike van Herwijnen en Danielle van de Wiel

Category: Picture books

€ 15,49
Free shipping
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Op een stormachtige dag waait het ei van een gans in het nest van een eend. Wanneer de gans geboren wordt, hebben zijn ouders geen idee dat één van hun kuikens eigenlijk een gans is. Naarmate de kleine gans ouder en groter wordt, komen ze er toch achter dat er iets niet klopt. Maar is de kleine gans echt een gans, of voelt hij zich meer een eend?
Dit hartverwarmende verhaal gaat over familie en wat het betekent om ergens echt bij te horen.

From the book

De Kleine Gans groeide op als een eend en speelde veel met zijn broertjes en zusjes. Eén ding was wel heel vreemd. Zijn broertjes en zusjes kregen allemaal dezelfde kleur veren, net als Moeder en Vader Eend, maar het kleine gansje niet. Nee, de Kleine Gans werd helemaal wit! En dat was niet het enige wat anders aan hem was. Hij was namelijk héél erg groot. Zelfs zo groot, dat hij wel een reus leek tegenover zijn broertjes, zusjes, vader en moeder!


About the author

Danielle van de Wiel (1991) is al heel haar leven dol op boeken. Toen Mike van Herwijnen (1988) met het idee voor een kinderboek kwam, besloot Danielle om dit verhaal uit te schrijven. De samenwerking tussen de tekst van Danielle en de illustraties van Mike resulteerde in dit ontroerende boek. Deze eerste samenwerking beviel zo goed, dat Mike en Danielle al meteen ideeën kregen voor eventuele nieuwe verhalen voor in de toekomst.

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

De gans die dacht dat hij een eend was

Author:

Mike van Herwijnen en Danielle van de Wiel

Category:

Picture books

Number of pages:

30

Illustrated:

Yes

Format/size:

Paperback 17 x 17 cm

Release date:

09-11-2018

ISBN:

978-94-022-4884-5 / 9789402248845

Price:

€ 15,49

Language

Dutch