De Duistere Vloek - Het einde is nabij

Dylan Janssen

Category: Thrillers
  • (1)

€ 20,99
Free shipping
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Als Sandra O'Connor op een dag besluit om een verlaten school in te gaan merkt ze dat ze de grootste fout van haar leven heeft begaan. Ze kan de school niet meer uit en wordt opgejaagd door moordenaars. Samen met een klein groepje mensen die zij daar leert kennen weet ze te ontsnappen. Niet wetend dat de hele wereld voor eens en altijd anders zou zijn. Onnatuurlijke rampen, vijanden uit verschillende parallelle werelden en heel veel drama. Dit zou misschien wel het einde kunnen betekenen voor haarzelf en alles wat ze liefheeft.

From the book

Iedereen duwt naar links waardoor de boot naar de rand gaat. Joey pakt zijn werphaak en gooit het touw om een boom heen. Hij houdt de boot zo goed mogelijk tegen. “Kom op! Snel! Klim eruit! Ik weet niet hoe sterk deze boot is!”, zegt hij.
Dan klimmen ze er één voor één uit behalve Joey en Quinten.
Quinten, kom op. Jij ook!”, zegt Joey.
Ik wil wel, maar ik zit vast”, antwoordt Quinten.
Dan begint de boot langzaam te breken.
Kom op, Quinten, maak jezelf los! Snel!”, roept Joey O’Connor in paniek.
Ik kan ... Het lukt niet, Joey! Ga! Stap uit de boot!”, roept Quinten.
Nee, dan val je van die waterval af! De kans dat je dat overleeft is niet groot!”, antwoordt Joey.
Dat weet ik! Maar als jij hier blijft, stort jij ook naar beneden. Je hebt je zusje net gevonden. Kom op, Joey, je moet leren loslaten”, antwoordt Quinten verdrietig.
Maar nee! Je bent mijn beste vriend!”, roept Joey O’Connor.
Dan breekt er een plank van de boot af.
Stap nu uit!”, roept Quinten.
Het... Het spijt me”, antwoordt Joey. Dan stapt hij uit de boot, waardoor de boot mee gaat in de stroming. Quinten kijkt met angstige ogen naar de groep, voordat hij bij de waterval naar beneden valt. Joey rent naar de rand toe om te kijken of hij Quinten nog ziet, maar hij ziet niets.
Ik zie hem niet meer”, zegt Joey triest.
Sandra loopt naar hem toe en geeft hem een knuffel. “Het spijt me, Joey. Ik denk dat hij het niet heeft overleefd”, zegt ze verdrietig.
Nu moeten we alleen nog een manier vinden om naar beneden te komen”, zegt Fenna tegen de anderen.

About the author

Dylan Janssen komt uit Vlaardingen en woont bij zijn moeder en stiefvader. Hij is een creatieve jongen die dat op allemaal manieren uit: Acteren, scripts schijven, muziek maken en nu dan ook een boek schrijven. Dylan kreeg de smaak van het schrijven te pakken nadat hij in een WhatsApp groepsapp een klein slaapverhaaltje moest schrijven. Dat kleine slaapverhaaltje is uitgegroeid tot zijn eerste eigen geschreven boek: De Duistere Vloek: Het einde is nabij.

Reviews

2019-02-04 00:30:34 | By: Cornelis | Rating:
Binnen vijf zinnen weet jij de spanning in jouw verhaal op te bouwen naar een hoog niveau en laat je dit spanningniveau niet meer los. Hierdoor is het moeilijk om jouw verhaal niet in een keer uit te lezen. Je hebt een prettige schrijfstel wat blijkt uit de heldere manier waarop jij jouw creativiteit op papier weet te zetten. In jouw verhaal maak je ook gebruik van emotionele dialogen waardoor je als lezer eenvoudig meeleeft. Je eindigt met een grote plottwist waardoor ik niet kan wachten op je volgende verhaal.Write your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

De Duistere Vloek - Het einde is nabij

Author:

Dylan Janssen

Category:

Thrillers

Number of pages:

192

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback A5

Release date:

11-01-2019

ISBN:

978-94-0225-032-9 / 9789402250329

Price:

€ 20,99

Language

Dutch

Rating:

  • (1)