De ontwikkeling naar het ultieme doel

Poul Hofland

Category: Fantasy

€ 20,49
Free shipping
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Lonit ontdekt steeds meer over haar verborgen bekwaamheden, waarmee ze begint te experimenteren. Hoe zal ze in haar houding tegenover Simon, maar vooral Ellen blijven staan?
Ellen probeert zich te handhaven in haar chronische verlegenheid. Ze wil er doorheen breken om te trachten een oude, beklemmende angst te boven te komen. Maar ook zal ze getroffen worden door een verschrikkelijke gebeurtenis.
En Mescullo ...? Is hij echt dood? Of zal hij zich ook in dit deel misdadig laten gelden.
Lees het in dit vervolg van: Een nieuw begin aan de andere kant van de dood.

From the book

Eerst belde ze Simon op en vertelde hem wat er met Ellen was gebeurd. Ook tegen hem zei ze niets over haar geestelijk kunnen, om ook zijn realiteit niet te veel te belasten en om tijd te sparen. Verder vertelde ze hem dat in verband met Ellens situatie de lees bijeenkomst vanzelfsprekend niet kon doorgaan. Dat die voorlopig maar naar woensdag of nog later moest worden verplaatst. Daarna praatten ze nog een tijdje verder over Ellens situatie.
Na het verbreken van de verbinding, bleven Lonits gedachten over Ellen doorsluimeren. Even later besloot ze om over te gaan tot het maken van contact met Ellens situatie. Licht in gedachten verzonken legde ze haar lichaam op bed neer en liet al haar spieren volledig ontspannen. Met gesloten ogen lag ze daar, zeer op haar gemak, haar gedachten volledig op Ellen gericht. Haar intentie verdiepte zich naar dat wat ze wilde bereiken en alsof ze nooit anders had gedaan leek er – figuurlijk gesproken – in het aanvangende moment ineens zoiets als een groot venster open te gaan. Voor de tweede keer ervoer ze dit fenomeen, maar nu aanvankelijk op een wat andere manier. Haar percepties verbreden zich en gingen in de voor het beoogde doel juiste richting. Dit alles ging haar nu veel gemakkelijker af, omdat ze zich al buiten haar lichaam bevond. Ze had het gevoel dat al wat ze feitelijk was uit dat zogenaamde open venster stroomde, het haar meteen al de gewenste onbeperkte vermogens gaf en werkelijk alles leek te omvatten.
Ze was niet meer op een bepaalde plaats, maar bevond zich overal waar ze wilde zijn. Nergens was tijd aan verbonden. Ogenblikkelijk was ze zich van het nodige daar doordrongen, zag het hele gebeuren compleet. Ze zag ...


About the author

Poul Hofland is woonachtig in Den Helder. Hij heeft een brede belangstelling voor veel zaken. Die brede belangstelling gaat ook in de richting van wat er na de dood zou kunnen zijn. Is er ‘iets’ en wat zou dat kunnen zijn? Een nieuw begin aan de andere kant van de dood en De ontwikkeling naar het ultieme doel zijn geschreven vanuit deze belangstelling. En wie weet, de werkelijkheid zou best weleens zoiets kunnen zijn..

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

De ontwikkeling naar het ultieme doel

Author:

Poul Hofland

Category:

Fantasy

Number of pages:

256

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback 16 x 24 cm

Release date:

26-10-2018

ISBN:

978-94-0224-855-5 / 9789402248555

Price:

€ 20,49

Language

Dutch