Strijdvaardig - In de ban van een loverboy

Kim Schonewille

Category: Young Adult

€ 18,50
Free shipping
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

In eerste instantie lijkt Anna's vriend Jeffrey een hele leuke jongen, maar al snel blijkt dat hij niet is zoals hij zich voordoet. Anna komt flink in de problemen en krijgt al snel ruzie met iedereen om haar heen. Wanneer ze uiteindelijk in aanraking komt met de politie lijkt het allemaal niet meer goed te komen, kan het nog erger worden?

From the book

Dag,

Mijn naam is Anna, ik ben negentien jaar oud en ik woon nog bij mijn ouders. Ik woon in Slagharen. Dit is niet alleen een attractiepark, maar ook een dorp!
Drie jaar geleden ben ik in de handen gevallen van een soort van loverboy en dit achtervolgt mij nog iedere dag. Ik mag van geluk spreken dat ik nooit gedwongen seks heb moeten hebben met andere mannen, doordat mijn ouders mij net op tijd gered hebben. Wat er gebeurde nadat ik uit zijn handen was gered was erger dan ik had durven verwachten.
Mijn toenmalige vriend was zes jaar ouder dan ik, leider van een loverboygroepering en had de ‘macht’ over ongeveer 1500 mensen. Zijn wil is wet, bij alles en iedereen. Dit ervaar ik helaas tot op de dag van vandaag.
Ik heb mij laten vertellen dat hij sinds een tijdje vast zit in een instelling, waardoor ik tot op zekere hoogte veilig voor hem ben. Vandaar dat ik graag mijn verhaal wil delen zodat ik andere slachtoffers kan helpen of nieuwe slachtoffers kan voorkomen.
Ik zag de oproep die jullie hadden geplaatst op Facebook, waarbij jullie zochten naar meisjes die in handen zijn gevallen van loverboys voor de nieuwe opnames. Graag zou ik mijn ervaringen vertellen, zodat ik hiermee veel mensen zou kunnen bereiken.
Ik hoor graag wat van jullie terug. Ik stuur ook mijn telefoonnummer mee zodat ik zowel telefonisch als via de mail te bereiken ben.

Alvast bedankt voor jullie tijd.

Met vriendelijke groet,

Anna Vycovitch

About the author

Kim Schonewille woont samen met haar vriend in een oud postkantoor. Tijdens haar studie kwam zij tot de ontdekking dat jongeren niet meer gemotiveerd zijn om te lezen en na aanleiding van deze ontdekking besloot zij boeken te schrijven speciaal voor deze doelgroep. In 2018 debuteerde ze met Balans. bij Boekscout.

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Strijdvaardig - In de ban van een loverboy

Author:

Kim Schonewille

Category:

Young Adult

Number of pages:

112

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback 12,5 cm x 20 cm

Release date:

01-02-2019

ISBN:

978-94-638-9005-2 / 9789463890052

Price:

€ 18,50

Language

Dutch