De Manager

Anne Vera

Category: Thrillers
  • (1)

€ 20,49
Free shipping
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

We kennen allemaal die ene vriendschap die te mooi lijkt om waar te zijn. Maar wie is die persoon eigenlijk? Een hechte groep vrouwen gaat sinds hun kindertijd met elkaar om. Het hoogtepunt is het jaarlijkse midweekje Texel. Voor één van hen zal haar leven drastisch veranderen wanneer er een nieuwe collega op haar werk komt. Alle onderlinge verstandhoudingen raken erdoor beïnvloed. Evelien, talentvol en ambitieus, probeert na haar scheiding weer de regie over haar leven terug te krijgen. Laura, hoogopgeleid, succesvol en getrouwd met Peter, lijkt het helemaal voor elkaar te hebben; tot ze Tom ontmoet. Deze vrouwen kennen elkaar niet, maar zij krijgen steeds meer raakvlakken en overeenkomsten. Dan ontmoeten ze elkaar onder mysterieuze omstandigheden.

From the book

Het personeel zat al achter hun koffie aan de kantinetafel toen Evelien de volgende morgen op haar werk arriveerde. Ze was laat. Wat mankeerde haar, overpeinsde ze. Vroeger was ze als eerste aanwezig geweest. Haar collega’s keken nauwelijks op. Ze hingen vol adoratie aan Joannes lippen. Zoals gewoonlijk zat Joanne aan het hoofd van de tafel.
‘Nou, Evelien. Die buurvrouw van jou is een kanjer.’ Paul had lovende woorden over Joanne. Hij was nu al betoverd door haar, leek wel.
Evelien pakte zelf koffie. Geen idee wie er koffiedienst had. Tegenwoordig ontging haar wel meer.
‘Weet ik toch,’ glimlachte ze flauwtjes naar Paul.
Vanachter haar kopje keek Joanne haar oplettend maar met een kille blik in haar ogen aan. Die vrouw werd iedere dag meer een enigma voor Evelien. Het ene moment openhartig en emotioneel. Het andere moment leek ze te veranderen in een ijsberg.
‘Evelien heeft veel aan haar hoofd,’ mengde Joanne zich in het gesprek, terwijl ze zelfverzekerd de groep rond keek. ‘Mensen, laat haar even bijkomen. Ze moet eerst haar koffie opdrinken.’
Joanne zei het op een lieve toon. Alleen kreeg Evelien er een nare bijsmaak bij.
‘Nee, hoor,’ zei Evelien lachend en wuifde hiermee het statement van Joanne van tafel. ‘Jullie kennen me toch?’
Haar collega’s leken haast te krijgen en stonden gelijktijdig op.

About the author

Annette Kok, contentschrijfster en coach, heeft haar eigen astrologiepraktijk. Haar dagelijkse leven en verhalen uit de praktijk vormen een inspiratiebron voor haar om over te schrijven.

Vera Mos-Kok, moeder van een zoon en zelfstandige, heeft een allround achtergrond in de mode, administratie en dienstverlening. Ze houdt van mensen hun persoonlijke verhalen en de geschiedenis daarachter. Samen zijn ze het schrijversduo Anne Vera.

Reviews

2019-02-11 14:58:28 | By: Ati Sas | Rating:
Ik heb het boek gekocht en gelezen. Een intrigerend verhaal, soms een beetje te snel wisselen van personen. Het houdt je wel bezig als je aan het lezen bent. In twee dagen uit.Write your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

De Manager

Author:

Anne Vera

Category:

Thrillers

Number of pages:

198

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback 16 x 24 cm

Release date:

07-12-2018

ISBN:

978-94-0224-964-4 / 9789402249644

Price:

€ 20,49

Language

Dutch

Rating:

  • (1)