Josien.waarbenjij.nu - Afscheid van een pelgrim

André Leijssen

Categorie: Gedichten
  • (1)

€ 16,50
Gratis verzending
Levertijd drie tot vijf werkdagen (Nederland en België)

Samenvatting

Met deze gedichtenbundel wordt getracht de universele ervaring van het verlies van een kind in woorden te vangen. Verdriet en rouw deel je met elkaar, beleef je met elkaar, doorleef je met elkaar. Na de fatale diagnose ‘ongeneeslijk ziek’ heeft onze dochter een gedeelte van de ‘Camino de Santiago de Compostela’ gelopen. Zij heeft van haar tocht een reisblog bijgehouden: ‘Josien.waarbenjij.nu’. Die titel past bij de inhoud van deze bundel.

Uit het boek

Ga met hem mee naar het land
waar ik eens een pelgrim was.
Neem hem bij de hand
en strooi daar mijn as.

Over de auteur

André Leijssen (1949) uit Venray is reeds vijfentwintig jaren lid van een schrijfkring, waar hij zich vooral toelegt op het schrijven van gedichten. Enkele daarvan zijn al eens gepubliceerd in een verzamelbundel. ‘Ik ben maar een dichtertje’ schreef Nescio. Die bescheidenheid past bij André. Maar zijn gedichten komen recht uit het hart. Op eigen wijze worden diepe emoties verwoord. Zijn eerste bundel is opgedragen aan zijn overleden dochter.

Reviews

2019-02-20 18:22:51 | Door: Ineke Grootemaat | Waardering:
Een prachtig document, mooie gedichten, zeer indrukwekkend. Leest heel makkelijk en je wil gewoon door naar het volgende gedicht. Alles heel mooi weergegeven. Compliment voor de schrijvers!Schrijf uw eigen beoordeling

:
:
:
 

Productinformatie

Titel:

Josien.waarbenjij.nu - Afscheid van een pelgrim

Auteur:

André Leijssen

Categorie:

Gedichten

Aantal pagina's:

66

Geïllustreerd:

Ja

Uitvoering/Formaat:

Paperback A5

Verschijningsdatum:

08-02-2019

ISBN:

978-94-6389-001-4 / 9789463890014

Vaste prijs:

€ 16,50

Waardering:

  • (1)