De avonturen van professor Kierewiet - Voorleesboek voor kinderen vanaf 3 jaar - Korte verhaaltjes voor peuters en kleuters

Rob Böhm

Categorie: Kinderboeken

€ 17,99
Gratis verzending
Levertijd drie tot vijf werkdagen (Nederland en België)

Samenvatting

Professor Kierewiet is een bijzonder mens. Hij kan praten met dieren en verstaat ook wat ze zeggen. Met de dieren beleeft hij allerlei avonturen.

De verhaaltjes zijn eenvoudig van opzet en bijzonder geschikt als voorleesmateriaal voor zowel een groepje peuters / kleuters, als voor de enkeling. Achter elk hoofdstuk staan twee vragen. De bedoeling is het kind te bewegen zelf een verhaaltje te laten vertellen. Hierdoor wordt de taalvaardigheid bevorderd.

Uit het boek

Sssst... sist Slang en botst voor de zoveelste keer die dag tegen een dikke tak. Hij wrijft met zijn staart eens goed over zijn kop. Oei, een dikke bult. Dat doet zeer. Gelukkig geen bloed. Slang is onderweg naar zijn broer in het Braambos. Het Braambos is verder dan hij dacht. Ik glij toch wel de juiste weg, denkt Slang. Daar hoort hij iemand lopen.
"Hallo, wie issss daar", sist Slang.

Dokter Kierewiet

Over de auteur

Rob Böhm (1949) woont in Amersfoort en is pas na zijn pensionering begonnen met het schrijven van verhaaltjes voor peuters en kleuters. Zijn kleinkinderen genieten ervan als hun opa voorleest. Mede hierdoor is hij ook begonnen met het maken van tekeningetjes bij die verhaaltjes. Met de verhaaltjes en tekeningen onder de arm is hij als ‘voorlees-opa’ voor groep 1 en 2 van de basisschool aan de slag gegaan. Hun enthousiaste reacties leidden uiteindelijk tot het schrijven van dit boekje.

ReviewsSchrijf uw eigen beoordeling

:
:
:
 

Productinformatie

Titel:

De avonturen van professor Kierewiet - Voorleesboek voor kinderen vanaf 3 jaar - Korte verhaaltjes voor peuters en kleuters

Auteur:

Rob Böhm

Categorie:

Kinderboeken

Aantal pagina's:

54

Geïllustreerd:

Ja

Uitvoering/Formaat:

Paperback 20 x 20 cm

Verschijningsdatum:

08-03-2019

ISBN:

978-94-6389-081-6 / 9789463890816

Vaste prijs:

€ 17,99

Taal

Nederlands