Opa en oma zijn niet meer samen - Wanneer je grootouders gaan scheiden

Marijke Mol

Category: Children books
  • (1)

€ 16,50
Free shipping
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Marly en Lina zijn 2 zusjes van 9 en 7 jaar. Ze zijn graag bij opa en oma, maar nu is er iets vreselijks gebeurd. Opa en oma gaan namelijk scheiden. Wat is dat eigenlijk “scheiden” en wat betekent dat voor Marly en Lina? Kunnen ze nog wel bij opa of bij oma komen? Is het dan nog wel net zo gezellig?

Dit boekje helpt kinderen de scheiding van naaste familieleden beter te begrijpen en sleept ze door een tijd die voor alle betrokkenen in de familie heel moeilijk is.

From the book

About the author

Toen Marijke en haar man gingen scheiden hadden ze het daar zelf natuurlijk heel moeilijk mee. Maar ook hun kinderen. Want voor hun was de grond eveneens onder hun voeten weggezakt. Bij hun stiefdochter en haar man kwam er nóg een probleem bij. Want... hoe vertelden ze dit aan de kleinkinderen?
Om het voor hun allemaal wat gemakkelijker te maken heeft Marijke dit boekje ontworpen. Op die manier kon haar dochter het hun kinderen iets beter uitleggen en vonden ze aanknopingspunten om deze moeilijke situatie bespreekbaar maken.

Reviews

2020-07-09 19:55:00 | By: Frans Meulmeester | Rating:
Ik vond het boekje tegen vallen. Te stereotype. Opa die boos wordt en spullen kapot maakt. Oma verdrietig. Opa die zich gaat verwaarlozen tot hij een nieuwe vriendin heeft etc. Ik heb nu zelf iets gemaakt dat meer aansluit.Write your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Opa en oma zijn niet meer samen - Wanneer je grootouders gaan scheiden

Author:

Marijke Mol

Category:

Children books

Number of pages:

34

Illustrated:

Yes

Format/size:

Paperback 23 x 16 cm

Release date:

31-05-2019

ISBN:

978-94-638-9205-6 / 9789463892056

Price:

€ 16,50

Language

Dutch

Rating:

  • (1)