Licht aan de horizon - Geef nooit op - Een abortus overleven en het leven daarna

Maribel Croes

Category: Biographies

€ 17,50
Free shipping
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Hoe is het om geboren te worden terwijl je er eigenlijk niet had moeten zijn? Wat doet het met een kind als je ouders niet voor je zorgen? Hoe is het om als jong meisje alleen naar een vreemd land te gaan en daar je weg te vinden? In dit autobiografische verhaal kun je lezen hoe iemand met een moeilijke start in het leven het niet opgeeft. Hoe ze met vallen en opstaan een plek weet te vinden en jou wil bemoedigen met haar verhaal.

From the book

Op een dag in 1999 riep oma mij bij zich. Ze zei: ”Het is nu tijd om jou alles te vertellen over hoe het zit met je ouders en waarom jij niet bij hen woont en jouw broers en zussen wel,” en ze vervolgde: “Maritje, ik houd ontzettend veel van jou en ik gun je al het goeds, maar wat ik je nu ga vertellen is niet gemakkelijk, maar je moet het wel weten.”
Ze pakte mijn hand, streelde mijn haren en begon te vertellen. Ze vertelde voorzichtig over de zwangerschap en de abortus. Over mijn tweelingbroer of –zus, die wel was geaborteerd en ook over de keuze mij in hun huis op te nemen. Langzaam begon de waarheid tot mij door te dringen en ik voelde de grond onder mijn voeten wegzakken.

About the author

In dit boek is Maribel Croes in staat ons mee te nemen in haar persoonlijk levensverhaal. Ze laat ons met haar verhaal zien dat je nooit moet opgeven in het leven. Dat het belangrijk is dat je niet in de slachtofferrol blijft hangen, maar dat je actie onderneemt en hulp durft te vragen. Bewonderingswaardig hoe zij haar weg heeft gevonden in het leven en met haar verhaal anderen wil bemoedigen.

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Licht aan de horizon - Geef nooit op - Een abortus overleven en het leven daarna

Author:

Maribel Croes

Category:

Biographies

Number of pages:

84

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback 12,5 cm x 20 cm

Release date:

05-07-2019

ISBN:

978-94-6389-402-9 / 9789463894029

Price:

€ 17,50

Language

Dutch