Zo ver weg en toch dichtbij - Eerlijkheid duurt het langst

Wanda Dirks

Category: Novels

€ 23,99
Free shipping
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Is het niet oneerlijk als een ouder, een kind vernedert en slaat? Is het dan niet mooi, dat een constante lach, je uit diepe dalen kan halen? Viera groeit op van jong meisje tot een volwassen vrouw, vol kracht, vechtlust en geloof in haar zelf. Dat een kind deze situatie op een zeer jonge leeftijd moet meemaken en daardoor zijn leven beïnvloed ziet worden, zou niet moeten kunnen voorkomen. Met indringende woorden schetst Wanda Dirks de ogen en onschuld van een kind op jonge leeftijd en weet het onbegrip en de onmacht duidelijk vorm te geven. Wanneer je aan dit verhaal begint, betekent het dat je alles opzij moet zetten en het verslavend zal werken, je kunt niet stoppen met lezen.

From the book

Ondanks de welgemeende goede bedoelingen kwam Viera thuis en ze kon niet weten wat zich wéér achter de toegangsdeur bevond. Haar vreselijke moeder stond haar op te wachten met de mattenklopper in haar hand. Viera schrok en riep: ‘Nee mama, niet weer. Ik heb niets gedaan!’ Haar moeder rende achter Viera aan en sloeg erop los. Viera was het zo zat en probeerde zichzelf uit alle macht te beschermen, want waarom slaan als zij niets heeft gedaan?
Ze belandden beiden op bed en Viera vocht terug. Met lange nagels verwondde haar moeder Viera in haar nek en naast haar neus, die ging bloeden. ‘Rotjong, wacht maar tot je vader thuiskomt, dan zul je het bezuren!’ zei haar moeder grimmig.

About the author

Wanda Dirks (1964) komt uit Rotterdam, ze is gescheiden en moeder van twee kinderen. ‘Zo ver weg en toch dichtbij’ is een uit de hand gelopen bezigheid dat begon met een regel en voordat ze het wist, vloeide er vele regels erna uit haar digitale pen. Ze is chronisch ziek en voor vijftig procent afhankelijk van een rolstoel. Tijdens haar vakantie in Noorwegen besloot ze een verhaal te schrijven dat haar ‘virus’ schrijven alleen maar aanwakkerde. Dit is haar eerste boek en er liggen er nog drie op de plank. Schrijven is nu haar hobby, maar haar geloof in zichzelf om een professionele auteur te worden is een feit. Geen woorden maar daden.

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Zo ver weg en toch dichtbij - Eerlijkheid duurt het langst

Author:

Wanda Dirks

Category:

Novels

Number of pages:

368

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback 16 x 24 cm

Release date:

27-09-2019

ISBN:

978-94-6389-620-7 / 9789463896207

Price:

€ 23,99

Language

Dutch