Het Zwaard der Angst

Galina Hermans

Category: Fantasy
  • (1)

€ 20,50
Free shipping
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Wanneer Diana op een dag nietsvermoedend geconfronteerd wordt met een onbekende vrouw die haar een onwaarschijnlijk verhaal vertelt, staat haar vertrouwde wereldje volledig op zijn kop. Daarbij komt nog eens dat haar moeder aan een verdachte ziekte lijkt te lijden. Op een bepaald moment wordt ze gedwongen om haar vertrouwde omgeving te ontvluchten en komt ze terecht in een harde wereld. Al snel leert ze dat ze meer vijanden heeft dan ze zich ooit kon voorstellen en ontdekt ze de ongelooflijke verhalen die haar moeder voor haar verborgen heeft gehouden. Om zowel zichzelf als haar moeder te kunnen beschermen, moet ze een gevaarlijke tocht ondernemen om op die manier haar geboorterecht te kunnen opeisen. Ze zal mensen moeten leren vertrouwen die een volledige andere manier van leven volgen en totaal verschillend zijn van haar. Alleen zij kunnen haar helpen op deze reis, waarvan nog nooit iemand is weergekeerd.

From the book

Ik schreeuwde mijn longen bijna uit mijn lijf en herhaalde telkens opnieuw Jaydens naam. Ik probeerde door de muur te gaan, maar de kracht van het water was te sterk. Ik keek wanhopig om mij heen op zoek naar een uitweg. Ik mocht Jayden voor geen geld van de wereld kwijtraken. Opeens zag ik hoe de muur naar mijn kant overhelde. Ik gilde en wilde wegrennen, maar ik werd opgetild door de golven en weggeduwd door de stroming. Ik kreeg massa’s water over mij heen en werd door de stroom tot diep onder het oppervlak meegetrokken. Het koude water sneed in mijn longen en de klap kwam hard aan. Ik werd er een beetje door verdoofd. Het water was pikkedonker. Ik zag geen hand voor ogen en was volledig mijn oriëntatie kwijt. Op het moment dat ik weer naar boven wou zwemmen, voelde ik zeewier -ik hoopte alleszins dat het zeewier was, ook al zou dit héél vreemd zijn in zoet water- langs mijn benen naar boven kruipen en zich rond mijn kuiten en enkels vastzetten. Ik wou gillen, maar ik zat onder water en enkele luchtbelletjes ontsnapten aan mijn mond. Kostbare zuurstof ging verloren. Ik trok mijn benen op, maar ik zat muurvast. Met krachtige slagen van mijn armen probeerde ik naar boven te zwemmen en ik spartelde erop los met mijn benen, maar niets hielp. Ik trok met mijn beide handen aan het zeewier. Alles bleef zoals het was. Ik voelde nieuwe halmen omhoog kruipen en zich rond mijn middel vastzetten. Ik trok er opnieuw aan, maar het enige wat gebeurde, was dat het zeewier ook om mijn armen, polsen en schouders kwam te zitten. Het kroop langs mijn nek omhoog en kwam over mijn mond. Mijn hart had nooit eerder zo hevig geklopt. Mijn ogen waren wijd opengesperd van angst en volgden hoe het zeewier nog verder omhoog kroop langs mijn kaken en oren over de kruin van mijn hoofd. Mijn adem was op en weldra zouden mijn longen springen. Ik kon het niet meer uithouden en voelde mij al wegdraaien.

About the author

Galina Hermans is geboren in 2000. Momenteel is ze bezig aan haar studie rechten. Al van jongs af aan is ze dol op boeken en brengt ze haar tijd het liefst door met een goed boek in haar handen. Voor haar is schrijven een uitlaatklep, een manier om vorm te geven aan de fantasie in haar hoofd. Schrijven is een manier om tot rust te komen en nieuwe uitdagingen aan te gaan.

Reviews

2019-08-08 14:45:11 | By: Kathleen Falckenbach | Rating:
Opnieuw een spannend verhaal van dit jong talent, vlot en leuk geschreven. De auteur opent voor de lezer een opmerkelijke wereld, die elke verbeelding tart en hier en daar zaken in vraag stelt. De auteur verwent het lezerspubliek eveneens met nauwkeurige beschrijvingen doorheen het verhaal, die er opnieuw voor zorgen dat meer dan ooit een sterke verbeeldingskracht wordt opgeroepen.Write your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Het Zwaard der Angst

Author:

Galina Hermans

Category:

Fantasy

Number of pages:

186

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback 16 x 24 cm

Release date:

02-08-2019

ISBN:

978-94-6389-390-9 / 9789463893909

Price:

€ 20,50

Language

Dutch

Rating:

  • (1)