Het dagboek van Dunne Vezel Neuropathie (DVN) - Dunne Vezel Neuropathie, het zusje van MS

Arnoud Feijtel

Category: Health

€ 16,50
Free shipping
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Dit dagboek laat zien hoe Arnoud tijdens dagelijkse bezigheden wordt geconfronteerd met de gevolgen van Dunne Vezel Neuropathie. Hiermee wordt een accuraat beeld van deze aandoening neergezet. De bijgevoegde gedichten laten de lezer sterk opgaan in de emotionele kant van het ziektebeeld, waardoor het geheel echt in het teken staat van begrip kweken voor dunnevezelneuropathie en het bekender en begrijpelijker maken van deze ziekte.

From the book

Langzaamaan ontwaakt de Fagotstraat bij schemering. Als eerste neem ik mijn pillen, want de pijn is ondraaglijk op het moment. Toch maar eens contact maken met de pijnpoli vandaag. Dat gezegd hebbende, geef ik de katten hun dagelijks portie brokken. Buiten rook ik een sigaretje (of twee). Eenmaal binnen terug, hoor ik een deur naar boven open gaan. Kenzo. Hij staat lachend bij me, zo van: het is nog geen zes uur. We hebben de afspraak dat hij niet voor zessen bij ons mag komen. Waarop ik zeg: het is goed... Ondertussen zet ik heerlijke koffie, dark roast van de supermarkt, meestal van de goedkoopste winkel van Nederland. Vriend Jan was hier laatst en zei dat hij de koffie zo lekker vindt. Ik zei: dark roast...
Ik voorzie Kenzo van een cakeje en een pakje chocomel. Ondertussen is mijn koffie klaar. Trek hebbende in nog een sigaretje, ga ik met de koffie naar buiten.

About the author

Arnoud Feijtel is 46 jaar en woonachtig met zijn vrouw en twee zoons in Almere. De laatste zes jaar voordat er Dunne vezel Neuropathie bij hem was gediagnostiseerd, werkte hij als schoonmaker bij een organisatie die zich inzet voor minder validen. Hij houdt zich bezig met gamen en tafeltenniste voordat hij ziek werd.

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Het dagboek van Dunne Vezel Neuropathie (DVN) - Dunne Vezel Neuropathie, het zusje van MS

Author:

Arnoud Feijtel

Category:

Health

Number of pages:

58

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback 12,5 cm x 20 cm

Release date:

05-07-2019

ISBN:

978-94-6389-411-1 / 9789463894111

Price:

€ 16,50

Language

Dutch