Cover voorkant
Bakkerina Bloem - en het geheim van de glitterkoekjes
Bakkerina Bloem - en het geheim van de glitterkoekjes

Bakkerina Bloem - en het geheim van de glitterkoekjes

Deidre Gubbels

Category: Picture books

€ 16,99

Free shipping

Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Bakkerina Bloem is een klein elfje dat in een bakkerij woont. Ze brengt mensen geluk met betoverde taartjes. Als ze merkt dat dit niet meer genoeg is, moet ze een plan verzinnen.

From the book

Bakkerina vond dat de wereld wel wat meer feeënglitter kon gebruiken. Haar geluksmagie kon mensen niet alleen één geluksdag bezorgen; op het juiste moment kon haar magie zelfs voor een gelukkig leven zorgen.
Ze wist dat blije mensen anderen meestal ook gelukkiger maken. Gelukkige mensen delen namelijk vaak hun geluk en ze helpen anderen. Dát is wat onze wereld beter maakt.

About the author

Deidre Gubbels wist als kind al dat ze verhalen voor kinderen wilde schrijven, maar men wordt volwassen en kinderdromen raken op de achtergrond omdat je verstandig moet zijn. Toen ze jaren geleden, maar jaren later dan haar kindertijd, polymeer klei ontdekte, ging er een creatieve wereld voor haar open die ze nooit voor mogelijk had gehouden. Door de ontwikkeling van haar kleiwerk, begon er een eigen illustratiestijl te vormen. Die stijl bracht haar in haar dertiger jaren toch weer terug bij haar kinderdroom. Er begonnen weer allerlei verhaaltjes in haar hoofd rond te zweven. Bakkerina is de eerste die zich van begin tot eind wist te manifesteren.


ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Bakkerina Bloem - en het geheim van de glitterkoekjes

Author:

Deidre Gubbels

Category:

Picture books

Number of pages:

36

Illustrated:

Yes

Format/size:

Paperback A5 liggend

Release date:

18-10-2019

ISBN:

978-94-638-9680-1 / 9789463896801

Price:

€ 16,99

Language

Dutch