Sem en Sanne

Max Rippe

Category: Youth books

€ 13,45
Free shipping
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Sanne wordt het nieuwe buurmeisje van Sem. Vanaf de eerste dag kunnen ze goed met elkaar opschieten. Ze doen veel dingen samen en hebben veel plezier. Zo gaan ze naar de dierentuin, in een restaurant eten en nieuwe kleren kopen. Sem en Sanne is een leuk voorleesboek, vol herkenbare momenten, zowel voor een kind als voor een ouder. Het boek is geïllustreerd met prachtige tekeningen van Paul van Loon.

From the book

Sem loopt met Sanne door de tuin naar het konijnenhok. "Kijk," zegt Sem, "hier zit Witje, mijn konijn." Hij wijst en kijkt naar Sanne. "Ik zie niets," zegt Sanne. "Ik zie geen konijn." Sem kijkt nu ook naar het hok en ja, hij ziet ook geen konijn. Hoe kan dat nou? Sem krijgt een rode kleur en rent weer naar binnen. Vader zegt altijd dat het deurtje van het konijnenhok goed dicht moet. Anders kan Witje er zo uit. Vader is er niet. O ja, bij de nieuwe buren. Hij rent door de voordeur naar buiten. Vader en moeder praten met de nieuwe buren. "Papa!" roept Sem. "Het konijn is weg!"

About the author

"Ik ben woonachtig in Meijel (Limburg), geboren in Delft in 1949 en sinds 1971 na mijn diensttijd bij de Geneeskundige Troepen woonachtig in het zuiden van het land. Ik heb bij de afdeling Treasury bij Philips gewerkt en ben sinds juni 2009 met pensioen. Ik schrijf sinds mijn puberteit gedichten, korte verhalen en columns. Door werk en avondstudies heeft het schrijven op een laag pitje gestaan. Nu, met de nodige levenservaring en vrije tijd, ben ik naast andere hobby's weer aan het schrijven."

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Sem en Sanne

Author:

Max Rippe

Category:

Youth books

Number of pages:

50

Illustrated:

Yes

Format/size:

Paperback A5

Release date:

23-04-2021

ISBN:

978-90-883-4986-7 / 9789088349867

Price:

€ 13,45

Language

Dutch