Kronieken van Ronin, koningin van het ijs

Stijn Stroobant

Category: Fantasy

€ 20,50
Free shipping
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

De wereld is niet langer wat ze geweest is. Om te overleven moet je kunnen vechten of moet je iemand inhuren die dat kan. Volg Ronin in zijn zoektocht naar de man die hem alles afpakte in dit nieuwe avontuur. Tijdens zijn zoektocht wordt hij ingehuurd door de koningin van het ijs om iemand te beschermen. Niets is echter wat het lijkt als deze persoon zelf een groot geheim met zich meedraagt. Daarnaast lijkt het ook nog dat er een oorlog om de hoek staat. Kan Ronin zijn beschermeling behoeden voor de gevaren die op hen afkomen? Ontdek het in de Kronieken van Ronin.

From the book

Deze wereld is ziek. Conflict, dood, tragedie, het is er nog altijd allemaal. Ze zeiden me altijd dat het eerst beter was voordat het werd zoals het nu is. Maar om dit te begrijpen moeten we het verhaal vertellen van in het begin. Duizend jaar geleden, of dat zeggen ze toch tegen mij, kwam het conflict op zijn hoogtepunt. Landen vochten toen wel tegen een of andere vijand. Ze vonden steeds creatievere manieren om elkaar af te maken. Dit ging door tot een zekere organisatie alle grote geesten van die tijd verzamelde en hen de opdracht gaf om alle conflicten te stoppen. En helaas slaagden ze hierin.
Hun plan bestond uit twee delen, het eerste was alle wapens onklaar maken. Dit deden ze door zeer geavanceerde nanotechnologie. Helaas werkte de technologie te goed en vernietigde niet alleen elke vorm van vuurwapen maar begon zich daarna te richten op andere vormen van technologie. Dit leidde tot een nieuwe vijand. Eén die niet te zien was maar op een heel andere manier de manier van leven bedreigde. Maar dit hield de mensheid niet tegen om nog steeds elkaar af te slachten.
Een nieuwe manier van leven ontwikkelde zich. Mensen keerden terug naar wapens uit het verleden. Heel snel ontstonden volwaardig erkende scholen in krijgskunsten, iedereen die wilde kon in zo’n school intreden en volledig opgeleid worden. Vaak werd diegene die de scholen overleefde en ‘afstudeerde’ een dolende huurling of een soldaat voor een groep van nomaden of bandieten. Weinigen gingen voor een eervollere weg en verdedigden diegenen die zichzelf niet konden verdedigen.
Maar een ongeluk komt niet alleen. Voordat alle technologie zichzelf vernietigde door de nanotechnologie kwamen de geleerden van de organisaties af met het tweede deel van het plan. Om de vrede te behouden in een wereld zonder moderne wapens moesten ze iets vinden wat sterker was dan de gewone mens, maar toch controleerbaar. En dat vonden ze, een groep geleerden ontwikkelde een supersoldaat project. Dit project was origineel bedoeld om de soldaten genetisch te manipuleren en hen sterker, sneller en gehoorzamer te maken. Maar een splintergroep van de geleerden ging een stap verder en creëerde wat nu “de Geavanceerden” wordt genoemd.

About the author

Geboren in 1991, te België, groeide Stijn op met een voorliefde voor het sci-fi en fantasy genre. Enkel geëvenaard met een grote interesse in de Japanse cultuur, probeert hij deze elementen niet alleen in zijn werk maar ook in zijn dagelijks leven te brengen. Stijn haalt zijn inspiratie dan ook niet alleen uit bekende werken zoals in de ban van de ring maar ook uit manga, de Japanse stripboeken.

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Kronieken van Ronin, koningin van het ijs

Author:

Stijn Stroobant

Category:

Fantasy

Number of pages:

198

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback 16 x 24 cm

Release date:

24-01-2020

ISBN:

978-94-6389-703-7 / 9789463897037

Price:

€ 20,50

Language

Dutch