Het Syndicaat - De klim naar het kwaad

Nico Giesbers

Category: Thrillers

€ 20,50
Free shipping
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

De laatste tijd vinden er in verschillende plaatsen plofkraken plaats. Telkens zijn de vogels gevlogen. Een team van rechercheurs houdt zich bezig met het onderzoeken van deze plofkraken. Telkens lijkt het onderzoek vast te lopen. Als men voortgang boekt, blijkt dat het om een veel grotere zaak gaat.

Deze misdaadroman doet de nieuwsgierigheid prikkelen, met een vleugje humor

From the book

Die maandagochtend kwamen de rechercheurs weer op het bureau. En daar kregen ze het nieuws te horen dat er in een ander district weer een plofkraak was geweest. De werkwijze was het zelfde. Maar de schade was extreem groot. De daders hadden een pinautomaat die aan de buitenkant van een vestiging van de Primera opgeblazen met gasflessen. De schade was enorm. De ramen van de mensen die boven het pand wonen waren totaal vernield en ze moesten hun woning ook verlaten. Ze werden opgevangen bij een hotel in de buurt. Voor de zekerheid waren er ook mensen van de EOD opgeroepen om te kijken of er geen explosieven aanwezig waren.
De rechercheurs van dit korps brachten de vier rechercheurs op de hoogte. En ook de teams in de andere districten werden op de hoogte gesteld.
En zo zien was de werkwijze hetzelfde als bij de eerdere plokraken.
Er waren geen camerabeelden. Het leek erop dat de camera van te voren onklaar was gemaakt.
Iedereen was het mee eens dat kennelijk dezelfde werkwijze werd gebruikt.

About the author

Soms krijg je ineens een idee voor een spannend verhaal. En dat wil ik graag met andere delen. Ik probeerde een zoveel mogelijk realistisch verhaal te bedenken. Hiervoor heb ik veel ideeën en indrukken opgedaan door veel gebeurtenissen uit de dagelijkse praktijk. Met de gebeurtenissen in het verhaal heb ik zelf gelukkig geen ervaring opgedaan. Wanneer je eenmaal bent gestart krijg je vanzelf inspiratie voor het vervolg van het verhaal. Toen ik bezig was, zag ik de gebeurtenissen als een film voorbij komen. Nadat ik klaar was kreeg ik inspiratie voor meer verhalen. Ik wens iedereen veel leesplezier!

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Het Syndicaat - De klim naar het kwaad

Author:

Nico Giesbers

Category:

Thrillers

Number of pages:

198

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback 16 x 24 cm

Release date:

09-08-2019

ISBN:

978-94-638-9500-2 / 9789463895002

Price:

€ 20,50

Language

Dutch