Heb je vijf minuutjes

Eddie Verbist

Category: Children books

€ 25,45
Free shipping
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Begin je dag goed, laat stilte en rust tot jou komen! Een handvol minuutjes tijd maken om wat na te denken of voor een gebedje. Dit boekje ‘Heb je vijf minuutjes’ wil je daar graag bij helpen. Woorden recht uit het hart, gedachten die je kunnen raken, net als de eenvoud van een kind. Op het ritme van maanden, seizoenen en feesten komen wij God op het spoor. Veel leesplezier!

From the book

Puzzel elke dag een stukje van je leven
Puzzel je graag? Of vind je het moeilijk? Geef je nogal vlug op? Of ben je een doorbijter, een vechter om je doel te bereiken? Elke puzzel bestaat uit kleine stukjes. Samen vormen ze een mooi geheel. Op elk stukje kan je niet zo veel zien. Soms zelfs maar een kleurvlekje. En toch ... als je alle stukjes bij elkaar brengt, zie je pas hoe knap het geheel is. Elk deeltje heeft dus zijn waarde. Mis je één stukje, dan is je puzzel nooit helemaal af. Zo gaat het met ons leven. Het is net een puzzel. Elk stukje telt. Elk stukje van onszelf heeft zijn waarde. Eten, spelen, werken, naar school gaan, slapen, sporten, en nog meer. Eén van onze levensstukjes is ‘bidden’: het stukje dat je kracht en moed geeft om steeds verder te gaan, wanneer je blij of verdrietig bent. Je bent dat puzzelstukje toch niet verloren? Het is echt wel waardevol hoor! 

Goede God, help mij om goed te puzzelen aan mijn leven 
8 januari

About the author

Eddie Verbist, geboren in 1954 te Aartselaar (België), is onderwijzer met rust en reeds vele jaren actief in de parochie Sint-Leonardus te Aartselaar als gebedsleider, predikant en uitvaartverzorger. Hij houdt enorm veel van kinderen. Wandelen, fietsen en tuinieren vindt hij top. Hij is dol op boeken, muziek en puzzelen en vindt het leuk om op zoek te gaan naar God in het leven van iedere dag. Hij wil graag dat kinderen God mogen ontdekken.

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Heb je vijf minuutjes

Author:

Eddie Verbist

Category:

Children books

Number of pages:

490

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback 14,5 x 20,5 cm

Release date:

11-07-2019

ISBN:

978-94-638-9422-7 / 9789463894227

Price:

€ 25,45

Language

Dutch