Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

Speel! Jippe
Verhaaltjes en liedjes.

Auteur

Lin de Laat en Caitlin Korremans

Uitvoering
Paperback
Reviews
5,0 / 5 (1 reviews )
Prijs
18 ,50
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

Jippe is een jongetje, tussen de peuter en kleuterleeftijd. Hij beleeft allerlei avonturen en geniet van alle dingen die hij ziet. Zijn ouders spelen een grote rol in zijn leven. Samen gaan ze naar het bos en de speeltuin. Op bezoek bij de geitjes. Het boek is ingedeeld in seizoenen en liedjes horen er bij. Jippe is af en toe nogal eigenwijs. Daardoor zijn de verhalen leuk voor te lezen. De illustraties ondersteunen het geheel en passen bij de leefwereld van Jippe.

Over de auteur

Lin is muziekpedagoog en auteur van prentenboeken. Ze geeft les aan jonge kinderen en krijgt veel inspiratie door haar werk. Lin weet door haar eenvoudig taalgebruik de kinderen te boeien. Ze heeft veel verhalen en liedjes geschreven, die ook gepubliceerd zijn op internetsites. Ze wordt vaak uitgenodigd door bibliotheken en boekhandels. Website: www.lindelaat.nl

Caitlin is illustrator en heeft een warme tekenstijl en kleurgebruik. De illustraties passen bij de leefwereld van Jippe. Dit is haar tweede boek.

Productinformatie

ISBN
9789464501186 / 978-94-645-0118-6
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
03-12-2021
Taal
Nederlands


Uitvoering
Paperback
Pagina's
64
Formaat
20 x 20 cm
Illustraties
Ja

Inkijk

Het is herfst en er liggen overal blaadjes in de tuin. Mama heeft al veel blaadjes bij elkaar geveegd en Jippe helpt haar. Opeens krijgt hij een ondeugend idee: hij pakt een heleboel blaadjes en gooit ze in de lucht. Alle blaadjes dansen. Lees vlug in het boek hoe dit afloopt!

Reviews

Uw email wordt enkel gebruikt voor de betreffende review

Wordt getoond bij de review

Je toelichting moet minimaal 15 woorden zijn.

door Pieter op 16-12-2021
leuk boek met aantrekkelijke tekeningen, erg duidelijk voor kleine kinderen.