Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

Jumbo Tetter
Drie nieuwe avonturen van een olifantje en zijn vriendjes

Auteur

Lucas Kruse en Melanie Morren

Uitvoering
Paperback
Reviews
4,0 / 5 (1 reviews )
Prijs
17 ,50
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

Jumbo Tetter, een nieuwsgierig, leuk olifantje, en zijn vriendjes, beleven allerlei avontuurtjes. Jumbo speelt winkelier en probeert van alles te verkopen, gaat op kippenjacht met vriend Floris Vos, en krijgt dokter Oehoe Uil op ziekenbezoek. Prachtig geïllustreerd door Melanie Morren. Elk verhaaltje is op rijm geschreven en telt 12 pagina's. En op elke bladzijde staat een grote, kleurrijke tekening. Jumbo's avontuurtjes zijn bedoeld voor beginnende lezers en ook prima geschikt om voor te lezen door mama, papa, oma of opa. Of om alleen maar te kijken naar de tekeningen en je fantasie de vrije loop te laten...

Over de auteur

Lucas Kruse (Amsterdam, 1946) woont al tientallen jaren in Haarlem en schrijft al zo lang hij zich kan herinneren. En vooral: gedichtjes en verhaaltjes voor en over kinderen, zoals ‘Opa ziet Demi’: veertig gedichtjes over zijn prachtige, nu tweejarige, kleindochter (eigen beheer) en ‘Billy Bol’, zes wonderlijke verhalen over een gezellige dikkerd (Mension). Ook volgde hij in puntige gedichtjes een jaar corona: ‘Corona verjaart’ (2021) en verzorgde hij een uitgave van sprookjes van zijn oom Ger Ruhé: ‘R was eens’ (2021).

Melanie Morren uit Utrecht is freelance illustratrice en heeft meerdere projecten en kinderboeken op haar naam staan. Met veel passie en enthousiasme werkt ze aan tekeningen en illustraties voor verschillende doeleinden en doelgroepen. Als moeder van twee jonge kinderen kan zij zich goed inleven in de gedachten van jongeren en weet zij bijpassende illustraties te maken die het verhaal op een creatieve manier tot leven brengen.

Productinformatie

ISBN
9789464501735 / 978-94-645-0173-5
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
17-12-2021
Taal
Nederlands


Uitvoering
Paperback
Pagina's
46
Formaat
17 x 17 cm
Illustraties
Ja

Inkijk


Reviews

Uw email wordt enkel gebruikt voor de betreffende review

Wordt getoond bij de review

Je toelichting moet minimaal 15 woorden zijn.

door Pieter op 24-01-2022
Heel leuk , uitnodigend boekje.