Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

Naturalie
Het bijzondere meisje van het feeënbos

Auteur

Sara Peñailillo de Vries

Uitvoering
Paperback
Prijs
15 ,99
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

Naturalie verheugt zich op haar zestiende verjaardag, dan mag ze voor het eerst een kijkje nemen in het mensendorp! Als kind is ze namelijk achtergelaten door haar ouders omdat ze helemaal groen is. Ze is opgegroeid met een fee in een magisch bos waar allemaal wezens leven. Eenmaal is het dorp ontmoet ze een jongen. Maar kan ze hem wel vertrouwen? Door deze ontmoeting worden veel geheimen ontrafeld en verandert het haar leven.

Over de auteur

Mijn naam is Sara Isabel Peñailillo de Vries en ik ben twaalf jaar. Ik ben geboren in Chili en op mijn achtste ben ik verhuisd naar Nederland. Sinds kind af aan wil ik al schrijver worden. Toen ik klein was schreef ik zelf korte fabeltjes. Ik verzon ook veel verhalen die ik begon op te schrijven maar nooit heb afgemaakt. Dit was zo'n verhaal. Ik heb dit verhaal al lang geleden bedacht maar nu besloot ik om hem echt een keer af te maken. Mijn droom is altijd al geweest om een boek uit te geven en dat is uitgekomen!

Productinformatie

ISBN
9789464686982 / 978-94-646-8698-2
Uitgeverij
Boekscout YO!
Verschijning
19-05-2023
Taal
Nederlands

Kwalificaties
Leeftijdscategorie: vanaf ca. 5 jaar

Uitvoering
Paperback
Pagina's
46
Formaat
A5
Illustraties
Ja

Inkijk

‘Oeps!’, gilde Naturalie. Ze was van een muis geschrokken en tegen het raam aan gebotst. Op hetzelfde moment keek de prins haar kant op. Naturalie dook snel omlaag. Zou de jongen haar gezien hebben? Ze keek weer door het raam. De prins zei iets tegen de koning - die waarschijnlijk zijn vader zou zijn- en liep toen de kamer uit.

Oh oh, zou de prins nu haar kant op gaan? Ik kan maar voor de zekerheid weggaan, dacht ze. Naturalie stond op en zette het op een lopen. Ze kon natuurlijk niet zo snel rennen omdat dat anders zou opvallen, ze mocht nog steeds niet gezien worden door mensen. ‘Oh nee!’ zei ze tegen zichzelf. Ze zag namelijk de prins haar kant op komen.

Ze begon te rennen. Ze probeerde nog steeds niet gezien te worden door andere mensen, maar dat ging niet zo soepel als iemand je achtervolgde.

Snel klom ze over de muur van het fort. Ze rende de heuvel af het bos in. Ze keek snel achter zich.

De prins volgde haar nog steeds!

Uw email wordt enkel gebruikt voor overleg over de betreffende review

Wordt getoond bij de review

Er zijn nog geen reviews over dit boek