Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

Een macaber tijdspel

Auteur

M.K. Peta

Uitvoering
Paperback
Reviews
5,0 / 5 (1 reviews )
Prijs
22 ,99
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

De achttienjarige, geadopteerde Paula is getuige van een verdwijning. Vrijwel niemand schijnt iets ergs te vermoeden, maar Paula herkent zo’n situatie en is wél bezorgd. Zij bijt zich vast in de vreemde situatie en sleept daarin in eerste instantie haar gameverslaafde schoolvriend Rodney mee. Het lukt hen uiteindelijk om een spoor te vinden en meer mensen sluiten zich aan bij hun queeste. Vreemde voorwerpen, angstige situaties en onverwachte informatie brengt de groep, die zich nu ‘de Lifters’ noemt, tot het besluit om een duik in een ‘time loop’ te nemen. Ze vermoeden dat ze daar in een soort van escaperoom-achtig spel de vermiste weer terug zullen vinden. Maar is het wel zeker of ze zelf uit de ‘time loop’ kunnen ontsnappen? De tijd tikt door…

Over de auteur

M.K. Peta (pseudoniem van Margreet Keijzer (1954)) heeft diverse functies gehad, zowel in de zorg als in de financiële wereld. Ze is gehuwd met Joop en samen hebben ze twee zonen, schoondochters en een kleinzoon. Schrijven doet ze al van jongs af aan en ze heeft in eigen beheer reeds zeven fantasy verhalen uitgebracht.

Productinformatie

ISBN
9789464892482 / 978-94-648-9248-2
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
13-10-2023
Taal
Nederlands

Onderwerpen
Kinderen / tieners: fictie: actie- en avonturenverhalen
Kwalificaties
Leeftijdscategorie: vanaf 15 jaar

Uitvoering
Paperback
Pagina's
252
Formaat
16 x 24 cm
Illustraties
Nee

Inkijk

Inkijk pagina 123
Inkijk pagina 124
Inkijk pagina 126

Reviews

Uw email wordt enkel gebruikt voor overleg over de betreffende review

Wordt getoond bij de review

door Hannie Lensing op 19-10-2023
Een super leuk en spannend boek, dat lekker weg leest. Niet alleen leuk voor de jeugd, maar ook voor volwassenen. Knap hoe de auteur het heden en verleden verbindt middels een spannend spel. Een aanrader wat mij betreft!