Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

Negen Misleid
Deel 2 in de Commando Sniper-serie

Auteur

Albert van der Linden

Uitvoering
Paperback
Prijs
21 ,99
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

Nadat de Nederlandse ex-commando Sniper gerekruteerd wordt voor het geheime team Negen, wordt hij met zijn team voorbereid op de verdere zoektocht naar Tess, de dochter van Norton. Deze opdracht wordt ruw onderbroken door een geheime missie naar China. Gebruikmakend van de laatste ultratechnische ontwikkelingen, tracht het team deze politiek gevoelige missie te volbrengen.
Als het team de zoektocht naar Tess weer oppakt, worden ze uitgezonden naar Argentinië waar zij worden geconfronteerd met de duistere wereld van de nazaten van de nazi’s.
Dit is deel 2 van de trilogie Negen, waarin teamlid Sniper je meeneemt op geheime missies. Het team wordt ditmaal door interne ontwikkelingen ook zelf zwaar onder druk gezet.

Over de auteur

Albert van der Linden volgde meer dan dertig jaar martial arts-trainingen bij Nederlandse en buitenlandse instructeurs. Mede hierdoor werd zijn interesse gewekt voor de personen die over de hele wereld geheime missies uitvoeren. Het heeft hem ervan overtuigd dat er zich meer in deze wereld afspeelt dan wij denken. Vanuit zijn rijke verbeeldingskracht heeft hij de geheime gevechtseenheid Negen gevormd. Een geheime eenheid die misschien wel echt bestaat. Voor zijn tweede deel van deze trilogie reisde hij naar de omgeving van San Carlos de Bariloche in Argentinië; om inspiratie op te doen sprak hij met de Argentijnse schrijver Abel Basti die hem informeerde over het rijke nazi-verleden en de geschiedenis van deze streek in Argentinië.

Productinformatie

ISBN
9789464893168 / 978-94-648-9316-8
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
06-10-2023
Taal
Nederlands


Uitvoering
Paperback
Pagina's
224
Formaat
16 x 24 cm
Illustraties
Nee

Inkijk

Inkijk pagina 13
Inkijk pagina 78
Inkijk pagina 206

Uw email wordt enkel gebruikt voor de betreffende review

Wordt getoond bij de review

Je toelichting moet minimaal 15 woorden zijn.

Er zijn nog geen reviews over dit boek