Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

Muis, Hond en Konijn gaan naar Italië
Zoek- en vindboek

Auteur

Lay Staal & Luuk Bruggink

Uitvoering
Paperback
Prijs
16 ,99
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

Ga mee op reis met Muis, Hond en Konijn en beleef een avontuurlijke vakantie vol verrassingen! Beleef met ze een reis naar Italië en help ze bij het zoeken naar de ingrediënten voor een heerlijke maaltijd. Speur naar de producten op de kleurrijke zoekplaatjes. Beleef plezier en chaos in de keuken, waar Konijn opeens verdwijnt. Kunnen Muis en Hond hun vriend redden? Dit interactieve verhaal vol vriendschap, koken en dolle pret laat je lachen en actief meedoen. Ontdek na het lezen de recepten om thuis samen hetzelfde gerecht te maken als de drie vriendjes!

Over de auteur

Lay is een creatieve moeder van drie meiden en de briljante bedenker van het Kookspel. Geïnspireerd door de geboorteknuffels van haar eigen kinderen, heeft ze deze karakters tot leven gebracht in een betoverend verhaal. Met haar passie voor koken en liefde voor avontuur, heeft Lay een interactief en speels boek gecreëerd dat jonge lezers meeneemt op een culinaire reis vol plezier en vriendschap.

Luuk is nog maar 21 jaar, zijn grootste hobby is tekenen. Hij heeft met zijn creatieve talent de kleurrijke tekeningen gemaakt. Met zijn oog voor detail en speelse stijl worden de avonturen van de drie vriendjes echt tot leven gebracht.

Productinformatie

ISBN
9789464895742 / 978-94-648-9574-2
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
08-09-2023
Taal
Nederlands

Kwalificaties
Italië

Uitvoering
Paperback
Pagina's
38
Formaat
20 x 20 cm
Illustraties
Ja

Inkijk

Inkijk pagina 8
Inkijk pagina 9
Inkijk pagina 24

Uw email wordt enkel gebruikt voor overleg over de betreffende review

Wordt getoond bij de review

Er zijn nog geen reviews over dit boek