Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

Een ode aan Lavendel
Wat er tot bloei komt in eenzaamheid

Auteur

Iris Goudsblom

Uitvoering
Paperback
Reviews
5,0 / 5 (3 reviews )
Prijs
17 ,50
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

Ieder mens komt in het leven momenten tegen van eenzaamheid. Ik besloot op een dag mijn eenzaamheid een naam te geven in de hoop hen hierdoor als iets waardevols te kunnen beschouwen. Ik noemde hen Lavendel. Lavendel kan ieder moment opduiken. Zowel in gezelschap als alleen 's avonds op de bank. In de bundel vind je gedichten geschreven over of in eenzaamheid. Ze nemen je mee dagdroom na dagdroom. De liefde, volwassen worden, zelfacceptatie, verlies, herinneringen, fantasieën en zelfs de kleur die achter de wolken schuilt vinden altijd hun weg door de stilte heen de inkt in.

Over de auteur

Iris (21) is een echte creatieveling met een passie voor het theater. Ze is altijd opzoek naar de schoonheid van de kleine dingen in het leven. Van jongs af aan lukte het Iris nauwelijks dagboeken bij te houden tot, vier jaar geleden, ze in de kantine van haar middelbare school met een gebroken hart zat. Ze schreef haar eerste gedicht op een maandag middag in november. Haar liefde voor poëzie is sindsdien altijd blijven plakken. Ze hoopt met haar poëzie herkenning te bieden en te laten zien dat ook verdriet en pijn bestaat uit mooie woorden.

Productinformatie

ISBN
9789464895957 / 978-94-648-9595-7
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
13-10-2023
Taal
Nederlands

Onderwerpen
Poëzie Poëzie door individuele dichters Omgaan met / advies over eenzaamheid
Kwalificaties
Leeftijdscategorie: vanaf 16 jaar

Uitvoering
Paperback
Pagina's
72
Formaat
A5
Illustraties
Nee

Inkijk

Inkijk pagina 24
Inkijk pagina 56
Inkijk pagina 60

Reviews (3)

Uw email wordt enkel gebruikt voor overleg over de betreffende review

Wordt getoond bij de review

door Eva op 20-10-2023
Prachtig geschreven gedichten. De gedichten nemen je op een orginele manier mee naar plekken die alleen zij kan beschrijven. Echt prachtig!
door Hanneke op 16-10-2023
Bijzondere gedichten, met prachtige woorden en beelden, treffend, vol emoties maar vooral hoopvol. Elke dag een of twee lezen en dan door laten klinken. Ik heb er een paar als cadeautjes klaar liggen.
door Laura van Setten op 15-10-2023
Echt stuk voor stuk prachtige gedichten! Allemaal heel herkenbaar. en in ieder woord is de schoonheid van het leven terug te vinden!