Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

Mirragon
De kracht van de Heler

Auteur

Dana Rietveld

Uitvoering
Paperback
Reviews
5,0 / 5 (2 reviews )
Prijs
21 ,99
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

In een wereld waarin iedereen krachten heeft, heeft Faye de meest unieke kracht: helen. Een krachtige, machtige man is op zoek naar haar krachten en heeft hiervoor bijna haar hele familie uitgemoord. Het wordt haar dan ook verboden om haar krachten te gebruiken, zodat hij haar niet zou kunnen vinden. Op haar achttiende verjaardag reist Faye naar haar oma. Daar ontmoet ze een jongen, die haar waarschuwt voor ‘groot gevaar’. Waarom doet haar familie zo mysterieus? Zal ze dan haar lot toch elders vinden? Wanneer er iets gebeurt wat ze niet had voorzien, behoudt ze dan de kracht in zichzelf om goed te blijven? Of zal ook zij overlopen naar de verkeerde kant?

Over de auteur

De auteur las vanaf jongs af aan al veel fantasieboeken en bruist vanbinnen ook met ideeën. Het is haar dan ook eindelijk gelukt om een punt te zetten achter dit boek. Dit boek volgt een verhaal waar ze al acht jaar lang mee bezig is, maar door negatieve feedback jarenlang niet naar heeft omgekeken. Toch zag ze na een aantal jaar de potentie van het verhaal en heeft ze alles op alles gezet om het af te maken. Nu dat het haar is gelukt, hoopt ze dat velen van het verhaal mogen genieten en dat de lezers hun droom niet opgeven. Want ook al lukt iets niet de eerste keer, probeer het later nog eens. Het klinkt cliché, maar dromen kunnen werkelijkheid worden.

Productinformatie

ISBN
9789464899030 / 978-94-648-9903-0
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
13-10-2023
Taal
Nederlands

Kwalificaties
Leeftijdscategorie: vanaf 15 jaar

Uitvoering
Paperback
Pagina's
210
Formaat
A5
Illustraties
Nee

Inkijk

Inkijk pagina 7
Inkijk pagina 8
Inkijk pagina 9

Reviews

Uw email wordt enkel gebruikt voor de betreffende review

Wordt getoond bij de review

Je toelichting moet minimaal 15 woorden zijn.

door Coen van der Wind op 09-11-2023
Wow, wat sta ik versteld van dit boek. Echt een enorme aanrader. Ik had hem gekocht voor mijn dochter, maar had hem zelf al uit voordat zij hem in handen had. Het verhaal leest heerlijk vlot door en pakte me al vanaf de eerste bladzijde. Je kan goed inleven in de karakters. De personages zijn net echt en voelen realistisch aan.
Echt een aanrader voor jong (en oud ;) haha).
door Ellen Lagerweij op 02-04-2024
Heerlijk boek fijn om in de fantasie van het verhaal mee te gaan. Een boek dat je bijna niet weg kan leggen omdat je wil weten hoe het verder gaat. Ik heb er van genoten en hoop op nog zo'n fijn boek