Cover voorkant
Voor altijd
Voor altijd

Voor altijd

Marije Bruggeman

Category: Young Adult

€ 20,50

Free shipping

Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Wanneer Veronica wordt gevraagd om een relatie aan te gaan met de knappe en erg populaire Mason, twijfelt ze niet lang. Maar als dan blijkt dat het gaat om een neprelatie, om iemand jaloers te maken, heeft Veronica toch haar twijfels. Veronica's gevoelens raken in de war. Voelt deze neprelatie wel goed? En voelt ze niet stiekem echt iets voor Mason? Je zult hier achter komen in dit spannende en romantische boek.

From the book

Je hebt dagen die ontzettend saai zijn. Wakker worden, opstaan, naar school, de schooldag overleven, naar huis gaan en slapen. En niet te vergeten te eten natuurlijk. En dan begint de volgende dag alweer. Je zou zeggen, wat een saai leven. En ik zou dan zeggen ‘Ja, welkom in mijn leven!’ Omdat het altijd saai is geweest. Maar na vandaag is dat veranderd. Ik kan niet meer zeggen dat mijn leven saai is, want wat er vandaag gebeurde, zorgt ervoor dat mijn hele leven gaat veranderen.

About the author

De schrijfster van dit boek heet Marije Bruggeman en ze is zeventien jaar oud. Al vanaf dat Marije heel klein was, verzon ze verhaaltjes. Later ging ze deze ook opschrijven, wat er uiteindelijk voor zorgde dat ze hele boeken begon te schrijven. Zo heeft Marije in 2019 het eerste boek uitgegeven: 'Vertrouw me'. Marije schrijft veel over paarden, maar ook over vriendschappen en relaties.

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Voor altijd

Author:

Marije Bruggeman

Category:

Young Adult

Number of pages:

148

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback 12,5 cm x 20 cm

Release date:

19-03-2021

ISBN:

978-94-643-1161-7 / 9789464311617

Price:

€ 20,50

Language

Dutch