Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

Voor altijd

Auteur

Marije Bruggeman

Uitvoering
Paperback
Prijs
20 ,50
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

Wanneer Veronica wordt gevraagd om een relatie aan te gaan met de knappe en erg populaire Mason, twijfelt ze niet lang. Maar als dan blijkt dat het gaat om een neprelatie, om iemand jaloers te maken, heeft Veronica toch haar twijfels. Veronica's gevoelens raken in de war. Voelt deze neprelatie wel goed? En voelt ze niet stiekem echt iets voor Mason? Je zult hier achter komen in dit spannende en romantische boek.

Over de auteur

De schrijfster van dit boek heet Marije Bruggeman en ze is zeventien jaar oud. Al vanaf dat Marije heel klein was, verzon ze verhaaltjes. Later ging ze deze ook opschrijven, wat er uiteindelijk voor zorgde dat ze hele boeken begon te schrijven. Zo heeft Marije in 2019 het eerste boek uitgegeven: 'Vertrouw me'. Marije schrijft veel over paarden, maar ook over vriendschappen en relaties.

Productinformatie

ISBN
9789464311617 / 978-94-643-1161-7
Uitgeverij
Boekscout YO!
Verschijning
19-03-2021
Taal
Nederlands


Uitvoering
Paperback
Pagina's
148
Formaat
12,5 x 20 cm
Illustraties
Nee

Inkijk

Je hebt dagen die ontzettend saai zijn. Wakker worden, opstaan, naar school, de schooldag overleven, naar huis gaan en slapen. En niet te vergeten te eten natuurlijk. En dan begint de volgende dag alweer. Je zou zeggen, wat een saai leven. En ik zou dan zeggen ‘Ja, welkom in mijn leven!’ Omdat het altijd saai is geweest. Maar na vandaag is dat veranderd. Ik kan niet meer zeggen dat mijn leven saai is, want wat er vandaag gebeurde, zorgt ervoor dat mijn hele leven gaat veranderen.

Uw email wordt enkel gebruikt voor overleg over de betreffende review

Wordt getoond bij de review

Er zijn nog geen reviews over dit boek