Dag, lieve Moby - Mijn hond is een sterretje

Sabrina Derks

Category: Children books
  • (1)

€ 15,99
Free shipping
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Bram en hondje Moby zijn beste vriendjes en Bram is echt helemaal gek op Moby. Samen met hem beleeft Bram de leukste momenten. Totdat Moby ziek wordt en naar de dierenarts gaat. De mama van Bram vertelt dat zijn hondje een sterretje aan de hemel is geworden en elke avond voor het slapengaan, zwaait Bram naar zijn beste vriend. Een verhaal over vriendschap en avonturen, maar ook over afscheid en mooie herinneringen.

From the book

Elk ochtend als ik wakker werd en beneden kwam lag Moby al op mij te wachten. Als ik op de bank ging zitten, kwam Moby tegen mij aan zitten en legde hij zijn natte snuit op mijn schoot, zodat ik hem goed kon aaien. Moby was ook een beetje ondeugend. Als ik met een koekje rondliep, probeerde Moby het altijd uit mijn handen te pikken. Mama werd dan boos op hem en riep: “Moby, denk erom!”

Ik moest er stiekem een beetje om lachen. Soms als mama niet keek, gaf ik Moby mijn koekje, omdat hij mijn beste vriend was.

About the author

Sabrina Derks woont samen met haar zoon in Amsterdam. Sabrina begon met schrijven, nadat ze opmerkte dat veel ziekenhuisverhalen voor kinderen werden geschreven vanuit het oogpunt van een volwassene in plaats vanuit een kind. De kinderarts van haar zoon zei dat de enige die dat kon veranderen zij zelf was. En dat is ze ook vol overtuiging gaan doen. Haar eerste kinderboeken verschenen in 2011 en in 2015 (uitgegeven door Boekscout) Sabrina kreeg de smaak goed te pakken toen zij merkte hoeveel voldoening en ontspanning zij haalt uit het schrijven en hoopt dat er nog veel meer kinderboeken van haar hand zullen volgen.

Reviews

2021-11-27 16:37:56 | By: Betty | Rating:
Erg mooi en helder geschreven, een boekje waarmee ik samen met mijn kleinzoon kon praten over mijn hondje die vorig jaar is overleden.Write your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Dag, lieve Moby - Mijn hond is een sterretje

Author:

Sabrina Derks

Category:

Children books

Number of pages:

34

Illustrated:

Yes

Format/size:

Paperback A5 liggend

Release date:

19-06-2020

ISBN:

978-94-640-3330-4 / 9789464033304

Price:

€ 15,99

Language

Dutch

Rating:

  • (1)